DiVino.Taste представя: вино, добро настроение и още нещо!

x

Като най-очакваното за годината винено събитие, 9-ото издание на DiVino.Taste подготвя изключително разнообразна и интересна програма. За първи път по време на най-големия форум на българското вино цялата зала 6 на софийския Интер Експо Център ще се превърне в GOOD MOOD ZONE!

Винаги сме били убедени, че възприемането на виното отива далеч отвъд чистата дегустация, а за да бъде то по-пълноценно е необходимо… много добро настроение! В зала 6, посетителите на DiVino.Taste ще имат възможност да се запознаят, опитат и закупят специално подбрани продукти и винени аксесоари от партньорите ни. Това са интересни фирми и производители, които са логичен спътник на форума на българските винопроизводители и представляват неразделна част от културата на храната и виното. А за да е пълно удоволствието, ще има всички удобства за почивка, разговори и хапване, създадени от Studio ShkafA.И този път запазено място има Slow Food България, с шест различни производители: Халалица, Златно руно и Козле – качествени богати сирена и кашкавали с позабравено добър вкус; Медената къща с великолепен истински мед и продукти от пчелен восък и прашец; натуралните и качествени сурово-сушени колбаси на семейната фирма Велико в добричкото село Козлодуйци и интересните и полезни продукти на основата на био киви от плантациите на семейство Георгиеви в района на Петрич.

Традиционно е вече присъствието на DiVino.Taste на качествени зехтини. Тази година ще имате възможност да опитате и опознаете продуктите на Elly’s Supreme Taste – екстра върджин зехтини с най-високо качество от Гърция и супер премиум зехтини от Андалусия.Качественото месо е сред основните партньори на доброто вино и затова продукцията си ще представят от Ангус месно говедовъдство България. Фермата отглежда животни от породата Абърдийн Ангус в сърцето на Стара планина.

Удоволствие за небцето ще доставят трюфелите на Агролес и сирената с трюфели и манатарки с марката Du Chef Radichev.

От Kosherite ще представят тайните на медовината. Това е първата компания в България, изцяло насочена към професионалното производство на тази древна напитка.

Любителите на веган храненето, а и не само, биха могли да опитат високия клас ядкови сирена от кашу на Cheese The Queen. Това са зрели ръчно приготвени деликатеси от 100% био кашу, пробиотик и подправки.Своите месни деликатеси и сурово-сушени колбаси от био пасищни животни с марката Woods Foods ще представят от Ферма Странджа.

А Le Petit Quchet ще добави още изтънченост с фоа гра от 110-годишния производител и разнообразни други продукти с фин вкус.

Натурален течен шоколад, дресинги и още деликатеси ще предложат от Gousto.

Както и на предишните издания на големия винен форум, традиционните партньори на DiVino.Taste от Pure, ще осигурят апетитни салати и други вкусни храни

Щандът на Booktrading ще гарантира приятен послевкус дори и след DiVino.Taste, с много книги за гастрономия и вино.

Своите качествени аксесоари за вино – тирбушони, уреди за съхранение на отворени бутилки вино и т.н. ще демонстрират от Sagax.

И тази година, официален магазин на DiVino.Taste е Casavino, където всеки ще може да закупи предпочитаните вина от изложението.

А по случай 11-ия си рожден ден, от Casavino са подготвили голям винен празник, наречен Fine Wine Sale! До 31 октомври в Casavino Скобелев ще се предлагат забележителни винени съкровища – това са емблематични вина, последни бутилки и такива от специални серии или изключително добри реколти! Вина с много високи оценки и такива, в които ценителите по света инвестират…

DiVino.Taste е от 22 до 24 ноември, в Интер Експо Център София

Билети на vintageclub.bg

Текст и снимки: Di Vino

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени