Вижте пълния look book на колекцията ERDEM x H&M

x


Заветният миг наближава! На 2 ноември съвместната колекция на Erdem и H&M ще бъде достъпна в избрани магазини по целия свят. Късметлии сме, защото моделите ще бъдат налични и в България – на ул. „Витоша“ 6, в София, от 10:00 и от 11:00 онлайн на hm.com.

Вече набелязахме няколко съкровища, които не искаме да пропускаме – елегантни рокли, груби боти с принт на цветя, брошки под формата на панделки и още атрактивни аксесоари. Стискаме си палци да успеем да се доберем до тях. А до 2 ноември ще продължим да се любуваме и на пълния look book на колаборацията между двата бранда. Снимките са дело на известния фотограф Михал Пуделка, който споделя: “Erdem x H&M е колекцията, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които биха разчупили атмосферата в кадъра – цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър например”.

Кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Пуделка снима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира своя кратък филм за колекцията. Долавяме в тях онова меланхолично усещане за Англия.

“Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Михал пренесе настроението от колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър”, разказва Едем Моралиоглу.

Ето го и пълния look book на вашето внимание. Заредете се с вдъхновение!
Текст: Fashion Inside

Снимки: H&M Bulgaria

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обичаме да изпъкваме в тълпата не заради дрехите си, а заради увереността, с която ги носим.

Ако сте пропуснали
Най-четени