Хип, хип, ура за личните победи! С новата кампания на H&M

x

FEV_Jose Aballi


Спортът взима, но и дава много. Той изгражда личността, възпитава качества и изправя пред предизвикателства, които учат как се печели как се губи. H&M знаят това и затова отбелязват силата на спорта със специално видео към най-новата им кампания H&M For Every Victory. Стартът на видеото съвпада с пускането на колекцията в продажба, която е налична от тази седмица както в магазините на марката, така и онлайн на hm.com.

„Истински вярвам, че силата на спорта може да доведе до позитивна промяна в живота на всеки човек. Затова се гордея да бъда част от кампанията For Every Victory, защото тя ми напомня за силата и смелостта на хората по света, които полагат усилия да бъдат собственото си „аз“ и да превъзмогват всички препятствия по пътя си,” споделя бившия олимпийски златен медалист по десетобой Кейтлин Дженър, която се осмели да разкрие истинската си идентичност и взе участието във филма към кампанията.


FEV_Chelsea Warner


Във видеото участват още Челси Уърнър – гимнастичка със синдром на Даун, която не позволява това да спре стремежа й към победа, сърфистът Майк Кутс, който все още излиза със сърфа си сред вълните, въпреки че губи крака си след нападение на акула, както и боксьорката Намибия Флорес, която се бори с предразсъдъците, за да може да преследва мечтите си. Филмът представя също така и ръгби отбора King Cross Steelers, които успяха да променят стереотипите за сексуалната ориентация в спорта, женски скейтърски отбор, които считат своята дисциплина за универсален език на общуване и форма на креативно себеизразяване, Хосе Абали, който не позволява каквито и да е обстоятелства да възспрат мечтата му да стане професионален бейзболен играч.
Текст: Fashion Inside
Снимки:
H&M

Вижте още:

H&M ВДЪХВА ЖИВОТ НА СТАРИТЕ ДРЕХИ

H&M STUDIO AW16 – ВДЪХНОВЕНИ ОТ ЖЕНАТА И НЕЙНАТА ИНДИВИДУАЛНОСТ

 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени