11 неочаквани модни мартенички

x

Приписват му на март всичкия чар на женския нрав – непредвидим бил, бурен, капризен, стихиен. Затова решихме да го посрещнем достойно – с почести и нужното внимание. Празнуваме природата и многоликата му същност. И освен да се закичим с мартеници, пренасяме шарките им директно в ежедневните си визии. Вдъхновихме се от съюза между бялото и червеното и събрахме цяла колекция с идеи за мартенски стайлинг. Ето ги и нашите 11 неочаквани модни мартенички.
Загряваме с огнени акценти. И изпробваме безкрайните сценарии, които аксесоарите ни подсказват. Тестваме с бандана, увита небрежно около китката и ръкава на класическия ни тренчкот. Даваме зелена светлина и на червената барета, която мигновено освежава любимите ни раирани топове. Бялата тениска и джинсите оживяват на мига, щом прибавим в компанията им дори само чанта или чифт ефектни токчета в цвета на страстта.Следващата стъпка е преплитането на бялото и червеното в цялостен аутфит. Ярката разкроена пола с дължина до средата на прасеца и снежнобелият топ с ненатрапчива щампа са готови да ни последват във всяко приключение, което сме им замислили. Когато видяхме за първи път кадъра на дантелената блуза, съчетана с мини от деним и обемна червена пухенка, си казахме – хей, това е убийствен сет и стои толкова красиво. Готови сме да го изпробваме! Допадна ни и триото на алената рокля, облечена върху бяла блуза с къс ръкав, плюс груби на пръв поглед боти с връзки и масивен ток.


Завършваме с черешката на тортата – червено от глава до пети. С мъничко бяло за разкош и мартенски дух. Миксираме сака и панталони с небрежни топове, а когато ни омръзне, заменяме панталона с феерична тюлена пола, която разкрива повече и остава по-малко на въображението. Но пък е толкова тренди и напомня дефилетата на Dior. Шлиферът от винил и металическите токчета също привлякоха вниманието ни с приятна доза екстравагантност.

Червеното и бялото този март се пресичат за стилна среща и ни поднасят един различен прочит на мартеничките. Приветстваме го в гардероба си и сме готови за експерименти.


Текст: Fashion Inside

Снимки:Bloglovin, Collage Vintage, Pinterest, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени