7 пъти вдъхновени от Marina Testino

x

Тя от малко расте заобиколена от модата и искрено я обиква. Цялото й семейство е отдадено на модната индустрия и съвсем очаквано тя продължава по стъпките им, като става успешен модел, дизайнер и блогър.

Името й е Marina Testino и не, фамилията не е съвпадение, племенница е на известния моден фотограф Mario Testino. Трябва да признаем обаче, че определено няма нужда да се къпе в славата на чичо си.

За разлика от много други инфлуенсъри  Marina Testino става все по-известна със своите предизвикателства. В продължение на 2 месеца тя носи един и същи червен костюм. Всеки ден! Комбинира го с различни тениски, топове, ризи, обувки и аксесоари. А защо прави всичко това? Вероятно за да бъде забелязана. Това обаче не е единствената причина – Marina Testino се самопредизвиква да носи едни и същи дрехи, противопоставяйки се на „бързата мода”. Според нея консуматорството е сред основните проблеми на съвременното ни общество и нейната цел е да покаже, че дори и с един и същи костюм може да бъде неотразима. Е, получава й се!След успеха на кампанията й, която може да бъде открита в Instagram с #OneDressToImpress, младата Testino се впуска в ново предизвикателство. То пак е ярко, но този път и много слънчево. За име на своя нов личен проект тя избира #YellowLikeALemon и както със сигурност се досещате, става дума за жълтото. Или по-конкретно – в продължение на 30 дни Marina Testino ще носи само дрехи, обувки и аксесоари в жълт цвят. Тя предизвиква себе си да даде нов живот на всичко в гардероба си, което има слънчев нюанс. Избира този цвят съвсем неслучайно – първо той е много модерен тази година и сетне, за нея той е олицетворение на нещо много позитивно. Каузата й пък продължава да бъде същата – противопоставяне на „бързата мода” и изграждане на устойчив начин на живот.

Определено е избрала страхотен начин да презентира посланието си. Много от последователи й пък също се включват заедно с нея в предизвикателства, като ако не се обличат изцяло в жълто, то поне си поставят за цел всеки ден, в продължение на месец да носят жълт акцент или аксесоар. Ние също се вдъхновихме, особено като става дума за жълто, затова предлагаме и на вас доза слънчево вдъхновение от Marina Testino.

 View this post on Instagram

Made it to Paris 🐥 #YellowLikeA🍋

A post shared by Marina Testino (@marinatestino) on

 

Какъв ли цвят ще вдъхнови младия модел за следващия месец? Това все още не знаем. Можем обаче да ви издадем, че през юли Marina Testino планира да даде старт на #CarryOnSummer. Или Едно ново предизвикателство, в което тя ще пътува из Европа само с  куфар за ръчен багаж и наистина ограничен брой тоалети, обувки и аксесоари. Идеята и е да докаже на хората, че с правилно подбраните ограничен брой дрехи, могат да се постигнат десетки различни комбинации. Със сигурност ще бъде вдъхновяващо,  ние и не очакваме друго от нея!


View this post on Instagram

Beach day with @marimekko #YellowLikeA🍋

A post shared by Marina Testino (@marinatestino) on

Текст: Ани Георгиева

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени