7 пъти вдъхновени от Marina Testino

x

Тя от малко расте заобиколена от модата и искрено я обиква. Цялото й семейство е отдадено на модната индустрия и съвсем очаквано тя продължава по стъпките им, като става успешен модел, дизайнер и блогър.

Името й е Marina Testino и не, фамилията не е съвпадение, племенница е на известния моден фотограф Mario Testino. Трябва да признаем обаче, че определено няма нужда да се къпе в славата на чичо си.

За разлика от много други инфлуенсъри  Marina Testino става все по-известна със своите предизвикателства. В продължение на 2 месеца тя носи един и същи червен костюм. Всеки ден! Комбинира го с различни тениски, топове, ризи, обувки и аксесоари. А защо прави всичко това? Вероятно за да бъде забелязана. Това обаче не е единствената причина – Marina Testino се самопредизвиква да носи едни и същи дрехи, противопоставяйки се на „бързата мода”. Според нея консуматорството е сред основните проблеми на съвременното ни общество и нейната цел е да покаже, че дори и с един и същи костюм може да бъде неотразима. Е, получава й се!След успеха на кампанията й, която може да бъде открита в Instagram с #OneDressToImpress, младата Testino се впуска в ново предизвикателство. То пак е ярко, но този път и много слънчево. За име на своя нов личен проект тя избира #YellowLikeALemon и както със сигурност се досещате, става дума за жълтото. Или по-конкретно – в продължение на 30 дни Marina Testino ще носи само дрехи, обувки и аксесоари в жълт цвят. Тя предизвиква себе си да даде нов живот на всичко в гардероба си, което има слънчев нюанс. Избира този цвят съвсем неслучайно – първо той е много модерен тази година и сетне, за нея той е олицетворение на нещо много позитивно. Каузата й пък продължава да бъде същата – противопоставяне на „бързата мода” и изграждане на устойчив начин на живот.

Определено е избрала страхотен начин да презентира посланието си. Много от последователи й пък също се включват заедно с нея в предизвикателства, като ако не се обличат изцяло в жълто, то поне си поставят за цел всеки ден, в продължение на месец да носят жълт акцент или аксесоар. Ние също се вдъхновихме, особено като става дума за жълто, затова предлагаме и на вас доза слънчево вдъхновение от Marina Testino.

 View this post on Instagram

Made it to Paris 🐥 #YellowLikeA🍋

A post shared by Marina Testino (@marinatestino) on

 

Какъв ли цвят ще вдъхнови младия модел за следващия месец? Това все още не знаем. Можем обаче да ви издадем, че през юли Marina Testino планира да даде старт на #CarryOnSummer. Или Едно ново предизвикателство, в което тя ще пътува из Европа само с  куфар за ръчен багаж и наистина ограничен брой тоалети, обувки и аксесоари. Идеята и е да докаже на хората, че с правилно подбраните ограничен брой дрехи, могат да се постигнат десетки различни комбинации. Със сигурност ще бъде вдъхновяващо,  ние и не очакваме друго от нея!


View this post on Instagram

Beach day with @marimekko #YellowLikeA🍋

A post shared by Marina Testino (@marinatestino) on

Текст: Ани Георгиева

Снимки: Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени