Добрите бази на зимния гардероб

x

Зимата е сезон, в който често ни се налага да комбинираме най-различни дрехи, за да създадем не само добър аутфит, но и за да ни е достатъчно топло и уютно. Винаги съществува и тежката дилема между това да останем вкъщи, но като истински градски момичета, предпочитаме дългите следобедни разходки, кафето навън, обяда с приятели.

Студеното време е много по-благоприятно що се отнася до комбинации и цветни аутфити, както и различни тоалети. Изборите са безкрайно много и въображението ни има достатъчно поле за изява. Истината е, че много често губим настроение и желание за експерименти. Заради бита, заради сивото време, заради еднообразието и дългите студени месеци. Също и заради работната атмосфера! Разбираме тези моменти изключително добре. Считаме, че е нормално да изгубим желание за промяна и често имаме склонност да ставаме прекалено праволинейни в облеклото. За да избегнем това, решихме да се концентрираме върху базовите дрехи, които през зимата ни вършат много повече работа, отколкото през лятото, например. Черно поло, хубаво палто, джинси, ексцентрично яке, чифт градски ботуши за дълги разходки и удобна чанта. Това са част от важните елементи от зимния аутфит, с които можем да свършим чудеса. А при повече настроение, са чудесна база за надграждане!

Базовия гардероб служи чудесно в моментите, в които не знаем какво да облечем. Съчетавайки няколко ключови елементи от даден аутфит чето довежда до истински находки! Както добре знаем, важно е да заложим на хубав деним, качествени материи и един акцент. Дали това ще бъдат слънчевите очила или чантата ни, е въпрос на избор и на възможност да отреагираме на момента. Няма нищо по-хубаво от елегантно палто или сако, тениска или пуловер и чифт панталони или джинси, които да свършат останалата работа. Избрахме няколко наистина добри стрийт стайл попадения, които не само, че ще ни служат за вдъхновение, но и показват по майсторски начин как да боравим с базовите елементи от всеки аутфит.

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest, Vogue, Elle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени