Фантастичната Fashion петица на есента

x

Колкото и да ни е сантиментално на ръба на лятото, скоро идва време да свалим от глезена гривната с раковини и да изпратим летните дрехи на лагер в дъното на гардероба, за да сънуват морето оттам. На първа линия изправяме must have придобивките за есента. Имаме си специален арсенал от 5 супер герои, с които бързаме да ви запознаем. Още преди да се превърнат в най-големите модни хитове на сезона:

Блейзър, но не какъв да е!

Блейзърът на есента е в каре от неутрални цветове и пристига в леко oversize кройка. За да го носим с нежна камизола, уютно полуполо или разчупена бяла риза. Котешките микро токчета безумно му отиват. Съчетаваме още със супер скини деним или с ефирна пола от сатен. Подсказваме ви, тя също остава на гребена на fashion вълната. Нека бижутата в тази конфигурация да останат дискретни и забележими едва на втори план.

Тъмен деним

Всички 50 нюанса светлосин деним отстъпват от рафта, за да направят място на по-наситените и тъмни краски. Дължината се спуска устремено към глезена и спира дори дискретно да го загатва. Моделите варират между такива, които плътно проследяват извивките ни, и други с напълно свободна кройка и вездесъщата висока талия.

Полата одеяло

И едно попадение, за което ви разказваме в самото му зараждане като топ находка за сезона. Полата, която наподобява одеяло или плътен кариран шал, омотан около талията ви. В колкото по-неочаквани цветове я откриете, толкова по-ефектни комбинации ви предстои да сбъднете в компанията ѝ.


Бяло, бяло и още бяло

Промъкна се от лятото към есента и остана божествено красиво – бяло от глава до пети. Тънки плетива и панталони с басти. Ризата на половинката с капри панталон от еластичен деним. Костюми в две части. Изобщо, каквото и да ви хрумне, носете го в отсъствие на цвят и му се любувайте.

Макси етно рокли

Все нещо трябваше да ни остане за спомен от всички летни фестивали. И това са тези рокли. Които слагаме с бели кецове или носим с велурени боти. Широкополите шапки ги доизписват, а бохо аксесоарите им приличат, сякаш са създадени едни за други.  Принтовете по етно роклите ни напомнят за всички сбъднати и намечтани приключения от изминалите месеци. И едновременно с това слагат достоен финал за фантастичната ни петица от модни хитове на прага на есента.

Текст: Александра Тошева

Снимки: Stylesightworldwide; Spell; Fashionista; Lucy Williams, Blueisinfashionthisyear; @Constantly_K; cajmel.pl; Anouk Yve; Mandy; Vogue.es.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени