И нека бъде Коледа и ШОКОЛАД с ИВАН АСЕН 22!

x

Колаж: Jar and Jam


ИВАН АСЕН 22 е нашата малка Нарния, дрешникът, който ни пренася в друг свят. По-красив, по-приказен, по-уютен. А сега се грижи и да направи всеки ден Коледа от 6 декември и така чак до 22 декември. Кодовите подсказки са греяно вино, карамел, канела и ШОКОЛАД! Най-вкусната тема обединява 20 артисти от екипа на дизайнерската платформа. Те ще изкушават запалените си почитатели да „вкусят” интерпретираните в цветове и материи нови шоколадови естествени и екзотични съставки като куркума, бъз, люта чушка, салвия, кокос, мед, липа, цветя, бадеми, карамел, годжи бери… Вълшебното какао ще присъства в дизайнерските облекла и аксесоари под формата на шоколадови нюанси от тъмен през млечен до бял шоколад, съчетани с „ароматите” на капучино, канела, карамел, и допълнени с изключително цветните на естествените билки и подправки.

Звездният отбор дизайнери Георги Флоров, Росица Мршич, Диляна Иванова, Динка Касабова, Инна Габровска, Славина Петрова, Милена Начева, Радостина Клинкова, Юлияна Янъкова, Мая Каранешева, Ива Григорова, Мария Попова, лейбълите Ham & Eggs, Prototype 23, Jar & Jam, nelmit, MINTY, GIZDA by Katya Lozanova, YOD by Yana Dvoretska и бижутерите Калина Филчева и Яна Ацевска (гост-дизайнер от Македония) се вдъхновяват от различните качества на шоколада: неговата специфична растерна геометрична структура е инспирацията за десени – нови интерпретации на класическото каре или създаване на нов тип макро райета със строга и нестандартна геометричност. Те могат да бъдат в монохромна посока, да създават нов тип тъкан чрез сплитане на отделни раирани или карирани ленти или да са изключително цветни, експериментални, пикселизирани, тип пачуърк. 

Казахме ви, че са си същинска Нарния! ИВАН АСЕН 22 ще се погрижат не само за сетивата ни, но ще поглезят и небцето ни. В тази мисия съучастници ще им бъдат най-добрите шоколатиери, GAVROSH GOURMET, които не само ще почерпят гостите на откриването на 6.12.18 с вълшебно вкусни шоколадови хапки, а сами ще се включат и в креативната част на събитието, принтирайки мотиви от модната фотосесия, създадено специално за него от фотографа Петър Тановски върху… шоколадови картички! Какъв по-вкусен и по-необикновен моден подарък за предстоящите Коледни празници!

През времетраенето на събитието от 6.12. до 22.12.18 ни очакват още куп изненади, като дегустационни вечери, дизайнерски уикенд на модния лейбъл CSC (15./16.12.18), благотворителна акция и лични срещи с дизайнерите в преобразените от Диляна Иванова в духа на шоколадовата тема пространства на шоурума на ИВАН АСЕН 22.
Работното му време ще бъде от понеделник до петък от 16:00 – 20:00 ч., а в събота и неделя: от 14:00 – 20:00 ч.

Заповядайте, очакват ви вкусни модни изкушения!


Мood-board: Калина Филчева


Колаж: Jar and Jam


Колие Яна Ацевска


Брошка Яна Ацевска


Мood-board: Jar and Jam


Текст: Александра Тошева & ИВАН АСЕН 22

Снимки: източник ИВАН АСЕН 22

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени