Игри на пластове

x


Време е за уютни и топли дрехи, красиви палта, оувърсайз сака и плътен деним. Зимата е сезонът на безкрайните комбинации, смесването на различни материи, раждането на нови трендове. Дали ще носим вечното бежово палто или ще експериментираме с различни и нови трендове, зависи изцяло от вас. И ако през лятото мотото ни е колкото по-малко, толкова повече, то през зимата е съвсем обратното.

Дами и господа, време е за един тренд, който отдавна чакаме да се превърне в официален. От години най-интересните аутфити са именно зимните и то тези, които изглеждат на пръв поглед изцяло несъвместими. За тази тенденция има цял отделен термин, наречен layering. Или казано накратко, напластяване на една дреха върху друга. И именно това дава свобода на цялата ни фантазия и въображение. Сложете копринена рокля, а върху нея, пуловер, след това тренчкот и накрая палто. Да, колкото и налудничаво да звучи, визуалният ефект е силен и вълнуващ. Особено ако успеете да съчетаете подходящи цветове.

Това е не само модерен начин на обличане, но и изключително практично решение за студените зимни дни. Има нещо много небрежно и в същото време елегантно в това да съчетаеш рокля с флорални мотиви с жилетка, а над нея да добавиш и елек, например.

И ако тук има някакво правило, то е обратното на less is more. Опитайте се да съчетаете всички любими силни елементи в един тоалет, но не забрявяйте, че балансът тук е повече от важен. Трябва да намерите фокуса на дадения аутфит и да не прекалявате с ексцентричните акценти. За да получите една стилна, умерена но и много тренди визия.

Намираме вдъхновение в най-добрите примери от стрийт стайла. И за наше огромно успокоение, голяма част от тях са базирани и на дрехи, които можем да носим в работна среда. Каква огромна награда е това да можем да сме модерни и стилни и на работното място!

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest, Elle

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Перфектният аутфит за работещи момичета!

Ако сте пропуснали
Най-четени