Как да носим неонови цветове

x


Неоново сияние заля улиците на четирите големи модни столици – Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Явлението особено ярко се усети именно в последната. Поводът сякаш бе ревюто на Prada, което зададе палитрата не само на подиума на дефилето, но и сред публиката му. Клъчовете на италианската модна къща в зелено, розово и оранжево, огрени в неон, се превърнаха в безпрецедентен моден хит само за часове.

Но мини чантите бяха само началото и сигналните нюанси започнаха да се редуват и прехвърлят върху пуловери, рокли, панталони, блейзъри и каквото още ви хрумва наум. 

Мисията как да носим неон далеч не е толкова предизвикателно, колкото може би изглежда на пръв поглед. Цветовете от тази дискотечна палитра всъщност са супер оръжие и за дамите с по-бледа кожа, но и за по-смуглите. При едните подчертават едно, докато при вторите фокусират върху съвсем различни предимства.

Неонът превъзходно се съчетава с всевъзможен деним. Прелива отлично и в комбинации с пълната гама от телесни нюанси.

Рокли или сетове от две части изцяло в неон са чудесно превъплъщение за по-смелите. По-обраните залагат основно на аксесоари в тези така модерни тонове.

Аутфити от две части – сако и пола или блейзър и панталон, в различни неонови цветове при горната и долната половина, също изпъкват като огромен самостоятелен тренд.

Смело посегнете към неона и го направете своя ярък спътник тази есен!


Текст: Сияна Заимова

Снимки:https://www.instagram.com/lizzyvdligt/; https://www.instagram.com/vikyandthekid/; https://www.instagram.com/aylin_koenig/; https://www.instagram.com/thestyleograph/; https://www.instagram.com/alicedetogni/; https://www.instagram.com/camilacoelho/; https://www.instagram.com/carodaur/; https://www.instagram.com/cassdimicco/; https://www.instagram.com/ellenvlora/; https://www.instagram.com/marenschia/; https://www.instagram.com/martalozanop/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка раница от SEE BY CHLOÉ

Малка раница от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER

Жилетка от мохер от ANN DEMEULEMEESTER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Леопардова пола от ALAÏA

Леопардова пола от ALAÏA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък! Време е за парти…

Ако сте пропуснали
Най-четени