Как да носим неонови цветове

x


Неоново сияние заля улиците на четирите големи модни столици – Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Явлението особено ярко се усети именно в последната. Поводът сякаш бе ревюто на Prada, което зададе палитрата не само на подиума на дефилето, но и сред публиката му. Клъчовете на италианската модна къща в зелено, розово и оранжево, огрени в неон, се превърнаха в безпрецедентен моден хит само за часове.

Но мини чантите бяха само началото и сигналните нюанси започнаха да се редуват и прехвърлят върху пуловери, рокли, панталони, блейзъри и каквото още ви хрумва наум. 

Мисията как да носим неон далеч не е толкова предизвикателно, колкото може би изглежда на пръв поглед. Цветовете от тази дискотечна палитра всъщност са супер оръжие и за дамите с по-бледа кожа, но и за по-смуглите. При едните подчертават едно, докато при вторите фокусират върху съвсем различни предимства.

Неонът превъзходно се съчетава с всевъзможен деним. Прелива отлично и в комбинации с пълната гама от телесни нюанси.

Рокли или сетове от две части изцяло в неон са чудесно превъплъщение за по-смелите. По-обраните залагат основно на аксесоари в тези така модерни тонове.

Аутфити от две части – сако и пола или блейзър и панталон, в различни неонови цветове при горната и долната половина, също изпъкват като огромен самостоятелен тренд.

Смело посегнете към неона и го направете своя ярък спътник тази есен!


Текст: Сияна Заимова

Снимки:https://www.instagram.com/lizzyvdligt/; https://www.instagram.com/vikyandthekid/; https://www.instagram.com/aylin_koenig/; https://www.instagram.com/thestyleograph/; https://www.instagram.com/alicedetogni/; https://www.instagram.com/camilacoelho/; https://www.instagram.com/carodaur/; https://www.instagram.com/cassdimicco/; https://www.instagram.com/ellenvlora/; https://www.instagram.com/marenschia/; https://www.instagram.com/martalozanop/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е прекалено кратък за носене на скучни дрехи. Животът също.

Ако сте пропуснали
Най-четени