Как да носим неонови цветове

x


Неоново сияние заля улиците на четирите големи модни столици – Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Явлението особено ярко се усети именно в последната. Поводът сякаш бе ревюто на Prada, което зададе палитрата не само на подиума на дефилето, но и сред публиката му. Клъчовете на италианската модна къща в зелено, розово и оранжево, огрени в неон, се превърнаха в безпрецедентен моден хит само за часове.

Но мини чантите бяха само началото и сигналните нюанси започнаха да се редуват и прехвърлят върху пуловери, рокли, панталони, блейзъри и каквото още ви хрумва наум. 

Мисията как да носим неон далеч не е толкова предизвикателно, колкото може би изглежда на пръв поглед. Цветовете от тази дискотечна палитра всъщност са супер оръжие и за дамите с по-бледа кожа, но и за по-смуглите. При едните подчертават едно, докато при вторите фокусират върху съвсем различни предимства.

Неонът превъзходно се съчетава с всевъзможен деним. Прелива отлично и в комбинации с пълната гама от телесни нюанси.

Рокли или сетове от две части изцяло в неон са чудесно превъплъщение за по-смелите. По-обраните залагат основно на аксесоари в тези така модерни тонове.

Аутфити от две части – сако и пола или блейзър и панталон, в различни неонови цветове при горната и долната половина, също изпъкват като огромен самостоятелен тренд.

Смело посегнете към неона и го направете своя ярък спътник тази есен!


Текст: Сияна Заимова

Снимки:https://www.instagram.com/lizzyvdligt/; https://www.instagram.com/vikyandthekid/; https://www.instagram.com/aylin_koenig/; https://www.instagram.com/thestyleograph/; https://www.instagram.com/alicedetogni/; https://www.instagram.com/camilacoelho/; https://www.instagram.com/carodaur/; https://www.instagram.com/cassdimicco/; https://www.instagram.com/ellenvlora/; https://www.instagram.com/marenschia/; https://www.instagram.com/martalozanop/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени