Лежерно съвършенство от Max Mara

x


Пролетта на Max Mara е чаша мляко с мед и канела, безбрежно спокойствие, пустинни приказки и малко шведска философия “Лагом”. Ей така, просто за естетика.

Прииска ни се вече април да се покаже на хоризонта и да приближи морските ни авантюри поне с един лист от календара. За да можем да се порадваме на този небрежен лукс, опакован в коприна, чист памук и нежен лен. Обичаме колекции, които не ни напрягат с излишна математика как да ги добавим в гардероба си и с какво можем да ги носим. Max Mara знае как да създава кротки шедьоври, които с лекота заживяват с нашето лято, като му придават фина елегантност и красива осанка. А това, признаваме си, е талант, който щедро ценим! 

Край хипнотизиращото синьо, до морските вълни или край басейна, не губим и частичка от съвършените силуети на италианската модна къща. Преплитаме инициалите им и се придържаме към бялото, черното и деликатно проблясващото бронзово. В тихите следобеди на покой или разходка се потапяме отново в минималистичните модели на марката. Свободните кройки ни носят повече от комфорт. Носят ни ласката на разкошни материи и палитра, която гали окото.

Няма детайл, който да не е обмислен с инженерна точност. От вертикалното райе до божествените пустинни нюанси, всичко ни носи усещане за хармония и уют, където и да сме. Всъщност това е една от дефинициите ни за истински лукс – мини Leisure колекциите на Max Mara могат да се носят навсякъде по света, където слънцето вече е обявило триумфа на лятото. И навсякъде ще блестим в тях, както подобава. И както ни отива!
Текст: Александра Тошева

Снимки: Max Mara

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени