Леопардовото е новото черно

x


Внимание! Опасно хищни принтове на хоризонта. Повдигаме завесата към есенните топ тенденции и откриваме, че леопардовото е новото черно. Пригответе се за чести срещи с анималистичните шарки, плъзнали така мълниеносно из всички модни фронтове – от облеклото, през аксесоарите и дори в интериора. Затова отворете широко вратите на гардероба си и настанете мотивите, вдъхновени от дивите котки, където им е мястото. Най-отпред!

По-смелите ще се престрашат да смесват различни вариации на леопардовото и да носят тотални визии в тази окраска. Всъщност това е и един от най-горещите трендове на сезона. 

Други само ще наметнат раменете си с палто или тренч. И пак няма да останат незабелязани.

Дори един шал или мини пола в актуалния до безкрайност принт са достатъчни, за да приковете погледите и да заявите характер и почерк в стила си.Харесва ни да виждаме леопардовото, съчетано с подчертано спортни дрехи и обувки – обемни суитшърти, лежерни пуловери, комфортни кецове и колиета от миди и мъниста.

Контрастите някак му отиват. Затова не се изненадваме да го виждаме в хармония с друг опасен десен като змийския.

И все пак предпочитаме да го носим самостоятелно и да му оставим честта да изпъква. Леопардова пола или свободен панталон комбинираме с изчистен бял топ, залагаме на класическа малка чанта и потегляме да покоряваме мечтите си, въоръжени със стил!

А на път винаги е уверяваме, че в багажа си имаме малка… леопардова рокля. Просто за всеки случай. Защото обичаме сами да създаваме специалните поводи.


Текст: Александра Тошева 

Снимки: @petiteflowerpresents; @louloudesaison; @lissyroddyy; @notjessfashion; @nastyavainer; @madamederosa; @_jeanettemadsen_; @aliceperrella; @fundacristophersen; @constantly_k; @nicoleballardini; @paulienriemis

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени