Леопардовото е новото черно

x


Внимание! Опасно хищни принтове на хоризонта. Повдигаме завесата към есенните топ тенденции и откриваме, че леопардовото е новото черно. Пригответе се за чести срещи с анималистичните шарки, плъзнали така мълниеносно из всички модни фронтове – от облеклото, през аксесоарите и дори в интериора. Затова отворете широко вратите на гардероба си и настанете мотивите, вдъхновени от дивите котки, където им е мястото. Най-отпред!

По-смелите ще се престрашат да смесват различни вариации на леопардовото и да носят тотални визии в тази окраска. Всъщност това е и един от най-горещите трендове на сезона. 

Други само ще наметнат раменете си с палто или тренч. И пак няма да останат незабелязани.

Дори един шал или мини пола в актуалния до безкрайност принт са достатъчни, за да приковете погледите и да заявите характер и почерк в стила си.Харесва ни да виждаме леопардовото, съчетано с подчертано спортни дрехи и обувки – обемни суитшърти, лежерни пуловери, комфортни кецове и колиета от миди и мъниста.

Контрастите някак му отиват. Затова не се изненадваме да го виждаме в хармония с друг опасен десен като змийския.

И все пак предпочитаме да го носим самостоятелно и да му оставим честта да изпъква. Леопардова пола или свободен панталон комбинираме с изчистен бял топ, залагаме на класическа малка чанта и потегляме да покоряваме мечтите си, въоръжени със стил!

А на път винаги е уверяваме, че в багажа си имаме малка… леопардова рокля. Просто за всеки случай. Защото обичаме сами да създаваме специалните поводи.


Текст: Александра Тошева 

Снимки: @petiteflowerpresents; @louloudesaison; @lissyroddyy; @notjessfashion; @nastyavainer; @madamederosa; @_jeanettemadsen_; @aliceperrella; @fundacristophersen; @constantly_k; @nicoleballardini; @paulienriemis

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени