Must-have рокли за супер момичета

x

Тъй като март най-накрая си замина и може официално да се наслаждаваме на топлото слънце, решихме да отпразнуваме пролетта с няколко подобаващи идеи за страхотни визии. А какво по-хубаво от рокля през април? Оставяме ви да се насладите на най-горещите хитове сред тенденциите в роклите, както и на няколко съвета как да ги съчетаете в достойна за street style визия.

Рокля-риза

Ако има нещо, което тази пролет искате да откраднете от гардероба на половинките си, нека това не са мъжките ризи. Вместо това отидете и си намерете в магазин или от приятелка истинска риза-рокля! Какъвто и да е стилът, който сте избрали, знайте, че роклите са достойни за инвестиция заради тяхната изключителна гъвкавост. Заложете на райета, каре, зебров принт, нещо в пастелни цветове или охра… Тази пролет казваме „да“ на всички рокли с копчета до долу.
Късо, по-късо, най-късо

Кой казва, че мини роклите служат вярно само за вечер в клуба? Те вече придобиват все повече популярност като дреха за ежедневието. Ако например сложите пуловер или тениска под роклята, ще я освежите като аутфит, подходящ за разходка в парка. Ако пък добавите блейзър , можете да стигнете от нула до „изключително-офис-съобразена“ визия. Е, освен идеи за тренди рокли, ви даваме и по някой съвет как да ги съчетаете. Благодарете ни по-късно.
Супер момичета

Ако си мислите, че широките рамене пасват само на саката и палтата, май сте сбъркали. Сезонът „много ми е топло вече!“ пристига и с рокли с буфан ръкави. Та, в случай, че много си харесате подобна дреха, не я съчетавайте с нищо връхно. Така няма да убиете ефекта на ръкава, а и желанието си да се намирате под слънчевите лъчи в рокля с обемни ръкави. Също така, за да не се чувствате като че нещо ви липсва, дизайнерите ни предлагат рокли с буфан ръкави в най-различни шарени десени. Какво повече може да иска едно супер момиче?!
Ин и Ян

Противно на очакванията, пролетно време ни носи комбинацията от черно и бяло на първо място в няколко класации. Бързо, лесно и ефектно е съчетаването на черно-бяла рокля с, внимание, каквото и да е. Познахте, черно и бяло за основа, а останалото оставете на въображението си. Може да се развихрите с обувките и чантите, аксесоарите и дори с косите си!Текст: Мила Стоянова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени