От зрител – в р_еволюционер: новото предизвикателство на Иван Асен 22

x

_MG_0625


Иновативни подходи в начина на представяне на съвременния моден дизайн показаха от „Иван Асен 22”. На 16 юни в шоурума им се състоя първото интерактивно откриване в историята на дизайнерската платформа. Поводът беше новото дизайнерско събитие по разработената съвместно с BIODERMA България тема „R_EVOLUTION – Dare to transform!“ с участието на 17 дизайнери от екипа на ИВАН АСЕН 22 и три дебютиращи имена.


_MG_0629


R_Evolution предлага интерпретации на актуалните мега-тенденции устойчивост и бавна мода, удължен живот на дрехата, мобилност и глобализация, носими технологии и високотехнологични платове. Всеки дизайнер самостоятелно избира темата на работата си, но работи по предварително зададен бриф.

Темата за революциите преминава отвъд колекциите дрехи и завзема пространството на самия шоурум. „Търсихме вариант да инoвираме начина за представяне на дизайнерски дрехи. Марките стават все по-персонални и търсят директен диалог и емоционална връзка с потребителите си”, споделиха от екипа на „Иван Асен 22”.


_MG_0641


Иновативната концепция е осъществена съвместно с „Пистолет дизайн студио”, които са изградили уникална светлинна скулптура, интерпретираща забързаното темпо в ежедневието ни. Основен партньор на събитието е BIODERMA, чийто иконичен продукт: мицеларната вода Sensibio H2O предизвиква революция в козметичния бранш, като променя изцяло бюти ритуала на жените по цял свят.

Първите дизайнерски модели намериха своите р_еволюционни собственици, останалите могат да бъдат разглеждани, пробвани и откупени до 11 юли в шоурума на Иван Асен 22.Текст: Fashion Inside

Снимки: Катерина Горанова-Пенчева (www.kare-studio.com)

Вижте още:

COMFORT ZONE НА ИВАН АСЕН 22 ВЕЧЕ ПРИЕМА ПОСЕТИТЕЛИ

ГЕОМЕТРИЯ НА БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА В ИВАН АСЕН 22

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени