Раници за градски пътешествия

x


Раниците винаги са били и ще продължават да бъдат идеалният придружител на всеки градски обитател. Те успяват да съхранят по особено уютен начин всичко най-важно и да добавят нотки организираност и индивидуалност към стила ви. Чантата, която някога е била създадена като основна необходимост, през  новия сезон вече е абсолютна задължителност.

Дизайнерските раници бяха на почит на почти всяко дефиле за есен/зима 2018/2019 – изработени от ръчно оцветени кожи, камуфлаж или брезент. Готови за градски походи и този сезон, раниците са изработени от памук, найлон и здрав велур, и са украсени със закачливи апликации и монограми, за да отговорят на всеки вкус и предпочитания.

Няма как да не обърнем внимание и на бутиковите раници-бижута на Chanel, в които се влюбихме. Както ние, така и всички моделки, добавяйки този елемент като част от задължителния off-duty look. Раниците са способни да поберат целия ни свят: компютър, тефтер, обувки, бутилка хубаво вино, рокля за спешно преобличане и какво ли не. Понякога, излизайки от вкъщи с раница на гръб (или в ръка, както доста градски модни легенди са забелязани да правят напоследък), имаме чувството, че сме готови да не се приберем обратно никога, а да продължим обиколката ни по най-мечтаните и силно бленувани кътчета. През следващите сезони ще имаме удоволствието да избираме най-различни модели: от микро варианти през по-обемни такива.

Но едно е сигурно, съвременната раница няма нищо общо с първообраза си, нито с онова претъпкано и почти безформено тяло на backpack-a (все пак тук смисълът е съвсем друг). По-скоро гледаме на раницата като на истинско допълнение към един вече добре селектиран сет. И все пак: важно е да ни пасва или пък да е напълно контрастна, да е удобна и да побира много (дори да изглежда съвсем малка).

Преди да започнете да търсите своят фаворит сред моделите, разгледайте нашата селекция, която изготвихме след старателно разглеждане на най-добрите примери сред стрийт стайла.
Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени