Раници за градски пътешествия

x


Раниците винаги са били и ще продължават да бъдат идеалният придружител на всеки градски обитател. Те успяват да съхранят по особено уютен начин всичко най-важно и да добавят нотки организираност и индивидуалност към стила ви. Чантата, която някога е била създадена като основна необходимост, през  новия сезон вече е абсолютна задължителност.

Дизайнерските раници бяха на почит на почти всяко дефиле за есен/зима 2018/2019 – изработени от ръчно оцветени кожи, камуфлаж или брезент. Готови за градски походи и този сезон, раниците са изработени от памук, найлон и здрав велур, и са украсени със закачливи апликации и монограми, за да отговорят на всеки вкус и предпочитания.

Няма как да не обърнем внимание и на бутиковите раници-бижута на Chanel, в които се влюбихме. Както ние, така и всички моделки, добавяйки този елемент като част от задължителния off-duty look. Раниците са способни да поберат целия ни свят: компютър, тефтер, обувки, бутилка хубаво вино, рокля за спешно преобличане и какво ли не. Понякога, излизайки от вкъщи с раница на гръб (или в ръка, както доста градски модни легенди са забелязани да правят напоследък), имаме чувството, че сме готови да не се приберем обратно никога, а да продължим обиколката ни по най-мечтаните и силно бленувани кътчета. През следващите сезони ще имаме удоволствието да избираме най-различни модели: от микро варианти през по-обемни такива.

Но едно е сигурно, съвременната раница няма нищо общо с първообраза си, нито с онова претъпкано и почти безформено тяло на backpack-a (все пак тук смисълът е съвсем друг). По-скоро гледаме на раницата като на истинско допълнение към един вече добре селектиран сет. И все пак: важно е да ни пасва или пък да е напълно контрастна, да е удобна и да побира много (дори да изглежда съвсем малка).

Преди да започнете да търсите своят фаворит сред моделите, разгледайте нашата селекция, която изготвихме след старателно разглеждане на най-добрите примери сред стрийт стайла.
Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени