Снежните кралици от улиците на Париж

x


Париж е оживяла поезия, град като никой друг. Пълен догоре с вълшебна красота и места, които приличат на извадени от филм. Тече Couture седмицата във френската столица и улиците ѝ разтварят обятия за най-невероятните ценителки на модата. Стилът им винаги е като по учебник. Написан изпод собствения им почерк и посветен на свобода, маниера и отношението при избора на облекло.  Те обичат да прескачат границите, да налагат нови правила и да носят каквото си пожелаят. Стига да ги прави щастливи. 

Обявяват свои тенденции и предизвикват малък фурор с всеки споделен кадър в Instagram. Такива са снежните кралици на Париж. Дошли на тънките си токчета, за да затанцуват в сърцето му и да съберат погледите на света, взрян хипнотизирано в тях. И как да не е?

Няма детайл, който да не е обмислен до абсолютно съвършенство – от нюанса върху устните им до този на фините им аксесоари. Но да се вгледаме все пак по-внимателно кое е водещото в гардероба им при избора на аутфит за събитие от ранга на Couture седмицата.

Черното изостава в редиците, а топлите нюанси се настаняват охотно на върха на фаворитите за Street Style кралиците. От палтото до излетите им в съвършенство поли карамелените нюанси, бежовите вариации и горещото какао остават предпочитани разцветки.

Обувките и чантите са любимо поле за развихряне на фантазии. И изскачат анималистичните шарки, нестандартните дизайни и по-смелите дизайнерски съкровища.

Минусовите температури не подлъгват, а само припомнят колко коварно може да е слънцето, отразено в снега. Ето защо слънчевите очила остават скъпоценен аксесоар и най-стилната броня за погледа на нашите Street Style амазонки. Формите на рамките им са очаквано необикновени, редки и често създадени дори на ръка.

Оставяме ви да се потопите в атмосферата на Париж… Париж по време на Couture.Текст: Александра Тошева

Снимки: @Styleograph, @Chiaraferragni;@thestreetpie, @carodaur, @tamara, @camilacoelho

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени