Снежните кралици от улиците на Париж

x


Париж е оживяла поезия, град като никой друг. Пълен догоре с вълшебна красота и места, които приличат на извадени от филм. Тече Couture седмицата във френската столица и улиците ѝ разтварят обятия за най-невероятните ценителки на модата. Стилът им винаги е като по учебник. Написан изпод собствения им почерк и посветен на свобода, маниера и отношението при избора на облекло.  Те обичат да прескачат границите, да налагат нови правила и да носят каквото си пожелаят. Стига да ги прави щастливи. 

Обявяват свои тенденции и предизвикват малък фурор с всеки споделен кадър в Instagram. Такива са снежните кралици на Париж. Дошли на тънките си токчета, за да затанцуват в сърцето му и да съберат погледите на света, взрян хипнотизирано в тях. И как да не е?

Няма детайл, който да не е обмислен до абсолютно съвършенство – от нюанса върху устните им до този на фините им аксесоари. Но да се вгледаме все пак по-внимателно кое е водещото в гардероба им при избора на аутфит за събитие от ранга на Couture седмицата.

Черното изостава в редиците, а топлите нюанси се настаняват охотно на върха на фаворитите за Street Style кралиците. От палтото до излетите им в съвършенство поли карамелените нюанси, бежовите вариации и горещото какао остават предпочитани разцветки.

Обувките и чантите са любимо поле за развихряне на фантазии. И изскачат анималистичните шарки, нестандартните дизайни и по-смелите дизайнерски съкровища.

Минусовите температури не подлъгват, а само припомнят колко коварно може да е слънцето, отразено в снега. Ето защо слънчевите очила остават скъпоценен аксесоар и най-стилната броня за погледа на нашите Street Style амазонки. Формите на рамките им са очаквано необикновени, редки и често създадени дори на ръка.

Оставяме ви да се потопите в атмосферата на Париж… Париж по време на Couture.Текст: Александра Тошева

Снимки: @Styleograph, @Chiaraferragni;@thestreetpie, @carodaur, @tamara, @camilacoelho

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Никога не сме прекалено заети, да изглеждаме зашеметяващо!

Ако сте пропуснали
Най-четени