Спасение от студа – топли визии за зимата

x

Настъпи онова време от годината, когато искате да се скриете от студа и вятъра като стоите на топло, сгушени в любимото си одеяло. На улицата ролята на такъв „топъл спасител“ играе дългото пухено яке, големите шалове и пухкавите шапки. Ако по някаква причина в гардероба ви липсват тези ключови за преживяването на вятъра и снега артикули, то ви съветваме първо да обърнете внимание на тях. Ще ви покажем как да изберете най-тренди визиите за зимата и какво да носите с дългото си пухено яке през този сезон.
Оставете мрачните цветове и привлечете позитивна енергия към себе си като заложите на ярки такива през зимата. Освен това, ще привлечете и много погледи. Не се страхувайте да залагате на цветни акценти в гардероба си като червено палто или зелени панталони.
Синият цвят е един от най-предпочетените за сезона, а в тази визия багри най-тренди палтото за годината – това с вътрешна кожа и голяма яка. Моделът прави своето голямо завръщане от 70-те години на миналия век, и е един от най-меките и удобни избори за минусовите температури.Дългите палта бяха, са и ще бъдат тук, докато не се появи дизайнерът, който ще създаде нещо по-стилно за студения сезон. Правата, леко разкроена кройка продължава да оглавява тенденциите. Ако се чудите за правилните ботуши за снеговити улици, се насочете към класически цветове като черно, бежово, бордо и кафяво.Ако се чудите как да внесете доза шикозност на визията си, то трябва да заложите на бляскави аксесоари като големи слънчеви очила или голяма пухкава шапка.

Не се страхувайте от аксеоарите – те също толкова важни за визията ви през зимата, колкото и през другото време на годината.
Текст: Тереза Восканян

Снимки: Getty Images

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени