Свеж Street Style коктейл от Лондон

x


Слънцето поглези Лондон и гостите на Седмицата на модата, като им поднесе почти пролет. А те в замяна озариха града с екстравагантните си визии, потопени в искрящи цветове. Fashion армията се устреми към поредицата от дефилета с уверена крачка и аутфити, достойни за страниците на списание. Събрахме за вас колекция от вдъхновяващи кадри. Погъделичкайте въображението си и дайте зелена светлина на ексцентричните хрумвания. За какво е модата, ако не да ни носи удоволствие и забавление?

Ето и някои от най-ярките Street Style явления от изтеклата седмица:

Изкуството на съвършената чанта

Или как един акцент не просто ни отличава в тълпата, а се превръща в личната визитка на стила ни. Тренд радарът ни превъртя от вълнение по всички шедьоври, които засече да прекосяват градския лабиринт на Лондон. Най-после си отдъхнахме от чантите за кръст, които изненадващо бяха оставени да почиват някъде на топло. Къси дръжки, екзотична кожа и едно седефено око ни наблюдават от този фин разкош, дело на Mulberry. В контраст с червеното е невъзможно да не закове вниманието ни на мига. Чантата шал също се нарежда сред топ попаденията на сезона. Необичайната кошница от кожа на Jacquemus с една подвижна дръжка получава бонус точки за оригиналност от нашето жури. Микропортмонето на Burberry закачаме през рамо и оставяме ръцете си на свобода. Прехвърляме се и на по-мащабни обеми и тайничко си пожелаваме тази сериозна раница на Loewe. Обзалагаме се, че ще побере всичките ни съкровища за бързо бягство от града!
Палтото в главната роля

Обемните палта и тренчкоти в изгарящо оранжево и пикантна горчица завладяха улиците на британската столица. И демонстрираха как една ефектна връхна дреха може да компенсира базисния деним и семплото поло, като ги изстреля на върховно стайлинг ниво. Бледа или смугла кожа, руси коси или кестеняви вълни – всичко се ласкае от тази ефектна палитра тонове. Отворете широко вратите на гардероба си и приютете поне един екземпляр на тази интересна порода запомнящи се палта.
Ах, карето!

Не ни омръзва нито да го носим, нито да му се любуваме. Карето отново си пробива път към личната ни класация с най-предпочитани десени. Впечатли ни върху тренчкота от винил, но с удоволствие бихме го подложили на стайлинг тест и върху прилепнал еластичен клин. Даваме му шанс в комбинация с други контрастиращи принтове, впечатлени от ефектните миксове на Street Style отличничките. И го приветстваме с добре дошло отново в играта!


Текст: Александра Тошева

Снимки: The Impression

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени