Том Форд и тайните му за безупречна мъжка визия

x


Светът има нужда от мъже, които са смели в обикновените ежедневни ситуации от живота. Тези мъже носят цветни ризи, вратовръзки с анимационни герои или поло вместо риза под сакото си. Тези мъже са смели, защото рядко имат предразсъдъци и не смятат, че да изглеждат добре е някаква безпочвена женска приумица. Тези, които се осмеляват да изглеждат перфектно, са магнит за всяко женско око и всъщност ги харесваме безкрайно много.Един такъв наш любимец е Том Форд, който въпреки сексуалните си предпочитания и убеждения смятаме, че е един от супер мъжете в модния свят. От него черпим вдъхновение, когато става дума за дамска мода, но призванието му съвсем не се изчерпва дотук. За разлика от останалите мъже дизайнери, които се съсредоточават към женската аудитория, Том Форд не спестява нищо и на мъжете, създавайки мъжка мода, и поддържайки мъжка линия козметични продукти.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by aamir ali shah (@aamiriat)


Преди време дизайнерът разказа пред списание GQ, че има няколко правила за поддържане на добра външност. Той съветва всички мъже да се придържат към тях, а ние нежно се съгласяваме с гледната му точка и я препоръчваме на мъжката си аудитория. Том Форд твърди, че ако мъжът иска да бъде допуснат до една жена, която да докосва навсякъде, той трябва да е с перфектен маникюр и винаги да подържа ръцете си гладки и чисти. А ние определено харесваме това и нямаме нищо против поддържаните мъжки ръце. Същото се отнася и за краката, разбира се, като той твърди, че добрият педикюр е изключително важен за мъжете.Той казва, че използва парфюм в огромни количества, но никога не слага дезодорант против изпотяване. Това свое предпочитание Форд аргументира с факта, че смята миризмата на пот за твърде секси, за да се опитва да я приглушава. Преди няколко години, в едно свое интервю Форд сподели, че се къпе няколко пъти дневно, така че ако това е вярно, той сигурно няма причина да се притеснява от миризмата. За всички, които не се казват Том Форд и не се къпят по три пъти дневно, липсата на дезодорант на определени места би била по-скоро пропуск, отколкото достойнство, с което да се похвалят.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by 岩舘昌彦 (@masahiko.iwadate)


„Никога не ям чесън и лук. Свежият дъх е изключително важен”, споделя той, след което твърди, че белите зъби също са важна част от визията му. Останалите малки подробности, свързани с външния вид на дизайнера, са, че той никога не дъвче дъвка на публични места, слага студени компреси на подпухналите си очи, когато се налага и поддържа брадата си леко набола.И определено, не можем да му отречем, че той изглежда невероятно. Сигурни сме, че тайните му за перфектна външност се дължат и на вътрешните му нагласи, на позитивното творческо мислене и още много фактори, които ще ни убягнат. Но и тази представителна извадка е достатъчна, за да сме очаровани от смелия мъж, който изглежда безупречно – на улицата, у дома, в ресторанта или в спалнята си.


Текст: Стефи Стоева

Снимки: Getty/Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени