Тренд радар: Анцуг от сутрин до вечер

x


Когато програмата ви за деня включва 1001 дисциплини, препускане из града и никаква идея каква изненада ви чака иззад ъгъла – няма нищо по-безценно от цветното спортно долнище. Първи довод – удобно е до безкрайност. Втори довод – имаме над  десет комбинации, които доказват, че можем практически да го съчетаем с всичко на света. Трети довод… не е и нужен!

Масовото носене на ярки, свежи и безобразно комфортни анцузи извън залата за спорт никак, ама никак не ни притеснява. Тъкмо обратното, толерираме всякакви форми на свободия и модна вакханалия.

Комбото фаворит ни е всичко, което ви описахме, плюс супер oversize пухено палто в още по-идиотски цвят. Като неоновозелено или бонбонесторозово.

“Грозните” маратонки са повече от пожелателни за дописване на деветдесетарската идилия. Но по-любопитното съчетание е горна и долна част от анцуг с… токчета, покрити с кристали. Признаваме, че ни допада като част от Street Style хабитата по време на Седмицата на модата, но по-скоро ще пропуснем изтестването му.

Обратното – комбинациите с карирани ризи, пухенки и Teddy Bear палта дълбоко ни се нравят и нямаме против замесването на някой и друг Chanel или чифт Balenciaga.

Еклектиката, противопоставянето на сигнални цветове и принтове е нещо, с което на драго сърце бихме се позабавлявали и промъкнали в гардероба си задълго.

Топ хитът сред долната половина на анцуг попълненията, които си пожелахме, е оборудван с висока талия и регулираща се дължина около глезена. Отиват му цветове като крещящоцикламено и наситеночервено. Няма да го върнем и в най-тривиалното, но ефектно синьо, с кант на любим спортен бранд отстрани.

Не знаем дали този тренд ще засили мотивацията ни за спорт, но със сигурност качествено ще покачи нивото на комфорт в ежедневието ни. Ура!


Текст: Сияна Заимова

Снимки: @iamchouquette; @thora_valdimars; @prosenkilde; @thestreetland; @marenschia; @mrskeepa; @lizzyvdligt.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Далеч сме от морето, но една сламена чанта, може повече от спокойно да го доведе в още…

Ако сте пропуснали
Най-четени