Тренд радар: Металически отблясъци

x


Ако някой все още не го е осъзнал – добре дошли на борда на най-празничния месец в годината, бъкан с коледни партита, соарета от всякакъв характер и срещи с приятели от близо и далеч. Сверете си часовника – декември е и е време да блестим. Ама здравата! Свалете си снимка на диско топка на телефона и се вдъхновявайте, защото на този месец му отива да бъде зрелищен и заслепен от светкавици. Трендът на трендовете за финиш на годината е обявен и това са металическите отблясъци под форма, която си харесате – просто акцент – като мини клъч или малко по-смели ботуши до коляното, или тотално решена в разтопено злато или сребро визия. Отпуснете му края, усилете музиката, отворете шампанското далеч преди нова година и поканете партито в гардероба си. 

Спираме се на доброто старо червено червило или нюанс в малиново и сме готови с най-важното в макиажа. Озаряваме малко погледа с леко подчертаване на миглите. Друго не ни е нужно. Оставяме блясъка изцяло на аутфита.

Малки и големи брандове, утвърдени имена и независими марки, всички полудяха по материите, които имитират разтопен метал. И задружно ги поставиха на заслужен пиедестал в празничните си колекции.

От Hillier Bartley ни поднесоха смели комбинации в златно и змийски принт. Харесахме си и сетовете на MSGM, а най-много ни пасна микса от свободен oversize панталон в златно, съчетан със спортен суитшърт с принт на котки и ботуши на висок ток.

При аксесоарите черното е идеалният магнит, върху който продължаваме с металическите отблясъци. Но, за да не ни е скучно, от време на време ще замесваме с тях и малко неони и по-драматични тонове.

Честит декември! Да заповяда блясъкът!

 


Текст: Александра Тошева

Снимки: Gucci, Hillier Bartley, Viky and the kid; Frame; MSGM; Raye; Tabitha Simons; Oseree Swimwear; Yasmin SouissiBlondWalk.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от CHLOÉ

Чанта от CHLOÉ Може да купите от тук  

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Човек винаги трябва да е подготвен да сбъдне мечтите си… със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени