Тренд радар: Металически отблясъци

x


Ако някой все още не го е осъзнал – добре дошли на борда на най-празничния месец в годината, бъкан с коледни партита, соарета от всякакъв характер и срещи с приятели от близо и далеч. Сверете си часовника – декември е и е време да блестим. Ама здравата! Свалете си снимка на диско топка на телефона и се вдъхновявайте, защото на този месец му отива да бъде зрелищен и заслепен от светкавици. Трендът на трендовете за финиш на годината е обявен и това са металическите отблясъци под форма, която си харесате – просто акцент – като мини клъч или малко по-смели ботуши до коляното, или тотално решена в разтопено злато или сребро визия. Отпуснете му края, усилете музиката, отворете шампанското далеч преди нова година и поканете партито в гардероба си. 

Спираме се на доброто старо червено червило или нюанс в малиново и сме готови с най-важното в макиажа. Озаряваме малко погледа с леко подчертаване на миглите. Друго не ни е нужно. Оставяме блясъка изцяло на аутфита.

Малки и големи брандове, утвърдени имена и независими марки, всички полудяха по материите, които имитират разтопен метал. И задружно ги поставиха на заслужен пиедестал в празничните си колекции.

От Hillier Bartley ни поднесоха смели комбинации в златно и змийски принт. Харесахме си и сетовете на MSGM, а най-много ни пасна микса от свободен oversize панталон в златно, съчетан със спортен суитшърт с принт на котки и ботуши на висок ток.

При аксесоарите черното е идеалният магнит, върху който продължаваме с металическите отблясъци. Но, за да не ни е скучно, от време на време ще замесваме с тях и малко неони и по-драматични тонове.

Честит декември! Да заповяда блясъкът!

 


Текст: Александра Тошева

Снимки: Gucci, Hillier Bartley, Viky and the kid; Frame; MSGM; Raye; Tabitha Simons; Oseree Swimwear; Yasmin SouissiBlondWalk.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ciao, понеделник! Готови сме за модни приключния!

Ако сте пропуснали
Най-четени