Всички обичат Тилда!

x

 


Тилда Суинтън изглежда като полубожество. Елфически красива и необикновена. С неподражаем стил и маниер. Лице и душа, които никога не забравяш, щом веднъж зърнеш. Актрисата скоро навърши 58 години, а зад гърба си има строена една изумителна кариера – неизброими филми, незабравими роли, заслужени отличия и път, изпълнен с достойнство, към върха.

Биографията на Тилда прелива от любопитни факти и чудатости. Които само ни карат да я харесваме дори повече, ако това изобщо е възможно.

Повечето ѝ почитатели знаят, че тя произхожда от благородническо семейство, че e учила в едно училище с принцеса Даяна, а по-късно завършва и Кеймбридж. Но малцина знаят, че преди Кеймбридж Тилда прекарва 2 години в Южна Африка и Кения като доброволка и преподавател на деца в нужда. Друга любопитна странност от биографията ѝ е как актрисата намира препитание в първите си години като актриса, преди големите роли, тогава тя залага в конни състезания и се справя завидно добре. 

Обожаваме визиите ѝ. Никой не носи костюми по начина, по който го прави тя. Никой не стъпва върху червения килим по нощница с един ръкав. Още повече по време на церемонията по връчването на Оскарите. Ушива ѝ я Албер Елбаз. Самият той споделя, че решава да създаде модела с един ръкав, за да ѝ бъде удобно да получи наградата си. Албер неслучайно е убеден в успеха ѝ. Същата нощ Тилда отнася своя Оскар у дома.

Тилда е любимка на фотографите магьосници като Тим Уокър, които превръщат всеки кадър в спектакъл на въображението. Актрисата е съвършеният хамелеон, който през годините изиграва какво ли не – ледена кралица, древен вампир, рок звезда, налудничава старица и още, и още, и още.

Вярваме дълбоко, че най-доброто за нея на екран дори тепърва предстои и редовно заравяме любопитството си в Imdb, за да сверим часовниците си какъв сценарий скоро ѝ предстои да оживи.Текст: Сияна Заимова

Снимки: Imdb, Pinterest.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Възможно е да се изкачите до върха, без да настъпвате другите хора.

Ако сте пропуснали
Най-четени