Всички обичат Тилда!

x

 


Тилда Суинтън изглежда като полубожество. Елфически красива и необикновена. С неподражаем стил и маниер. Лице и душа, които никога не забравяш, щом веднъж зърнеш. Актрисата скоро навърши 58 години, а зад гърба си има строена една изумителна кариера – неизброими филми, незабравими роли, заслужени отличия и път, изпълнен с достойнство, към върха.

Биографията на Тилда прелива от любопитни факти и чудатости. Които само ни карат да я харесваме дори повече, ако това изобщо е възможно.

Повечето ѝ почитатели знаят, че тя произхожда от благородническо семейство, че e учила в едно училище с принцеса Даяна, а по-късно завършва и Кеймбридж. Но малцина знаят, че преди Кеймбридж Тилда прекарва 2 години в Южна Африка и Кения като доброволка и преподавател на деца в нужда. Друга любопитна странност от биографията ѝ е как актрисата намира препитание в първите си години като актриса, преди големите роли, тогава тя залага в конни състезания и се справя завидно добре. 

Обожаваме визиите ѝ. Никой не носи костюми по начина, по който го прави тя. Никой не стъпва върху червения килим по нощница с един ръкав. Още повече по време на церемонията по връчването на Оскарите. Ушива ѝ я Албер Елбаз. Самият той споделя, че решава да създаде модела с един ръкав, за да ѝ бъде удобно да получи наградата си. Албер неслучайно е убеден в успеха ѝ. Същата нощ Тилда отнася своя Оскар у дома.

Тилда е любимка на фотографите магьосници като Тим Уокър, които превръщат всеки кадър в спектакъл на въображението. Актрисата е съвършеният хамелеон, който през годините изиграва какво ли не – ледена кралица, древен вампир, рок звезда, налудничава старица и още, и още, и още.

Вярваме дълбоко, че най-доброто за нея на екран дори тепърва предстои и редовно заравяме любопитството си в Imdb, за да сверим часовниците си какъв сценарий скоро ѝ предстои да оживи.Текст: Сияна Заимова

Снимки: Imdb, Pinterest.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Най-ценното качество, което може да притежаваме, е собствено чувство за стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени