2016 година – забавна и игрива като Червената маймуна (I част)

x

1e91d903ad37048b625232ea064436dc

 


С наближаването на Новата година всеки иска да открехне завесата и да види какво предстои. А от хилядолетия източната философия предоставя интересен начин да погледнем напред във времето. Според нея символ на наближаващата 2016-а е Червената маймуна. Тя е изключително артистична, капризна и непредсказуема. Цветовете й са бяло, синьо и златно. Положителните черти са рационалност, вярност, искреност, влечение към творчеството висок интелект, отрицателните – прекомерна емоционалност, капризност, небрежност.


 

3-maimuna

 


Маймуната обича да създава, особено когато става въпрос за творчество. Добротата и откритостта са основните й преимущества. Тя е особено независима и обича да прави всичко сама. Предпочита да решава проблемите веднага вместо да ги оставя да се натрупват.

От правенето на сериозни планове и очакването на важни промени през 2016 г. няма смисъл: Червената маймуна ще се погрижи за всичко. Просто се отпуснете и приемете своенравната покровителка на годината, защото тя знае как да донесе любов, благополучие и разцвет.

Вижте още: 2016 година – забавна и игрива като Червената маймуна (II част)


 

20151113-lancom-post

 


Маймуната преминава през живота с лекота и не задълбава в проблеми, а даже се старае да не влиза сама в неприятности. В предстоящата година ще трябва да се научите да живеете спокойно и да плувате по течението без паника. Маймуната не препоръчва да избирате независим и сложен начин на живот, за който са необходими настойчивост, мъжество и лидерски качества. Това се отнася особено за родените в годината, която тя покровителства.

Въпреки че обича да постига своето, тя не обича да изпада в заплетени ситуации. Ако се изправи пред силен противник, то с радост ще отстъпи пред него. Използвайте това качество и не показвайте инат там, където не е нужно. Много по-полезно ще бъде да намерите взаимна изгода. Винаги е по-хубаво да имате нещо, отколкото да не разполагате с нищо.

Според източния хороскоп Маймуната обича дома и семейството, привлича я топлината и уюта му. Тя е прекрасна майка и вярна жена. Точно 2016-а е подходяща за създаването на щастливо семейство, което ще се радва на любов и разбиране. Освен това Маймуната ще подари през предстоящата година пътешествия и съвършено нови впечатления.


 

2-maimuna

 


Маймуната диктува свои правила и по отношение на дрехите. Впечатляват я интересни аксесоари, например шалове или необичайни рокли и мъжки костюми с арки папионки. А прическите – тук смело може да се експериментира, независимо дали с прибрана коса, стил „афро“ или в живописен безпорядък. Покровителката на 2016 година приветства смелите решения и щедро награждава тези, които без притеснение се открояват от тълпата.

Елементите на огъня и блясъка в аутфита ви, ще помогнат да привлечете вниманието на Маймуната. Възможността да сме различни не се появява толкова често, използвайте я в новогодишната нощ, за да привлечете късмет и щастие. Разбира се, нямаме предвид да заприличате на празнична елха, защото дори Маймуната има усет за стил.

Следва продължение…

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Вижте още:

Различният коледен списък

10 неща, които да направите за себе си през празниците

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С бодра крачка към уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени