Как възприемаме партньора до себе си според хороскопа на съвместимост

x

f92d101478e76c6d5f32aefac169a465

 


Тези тълкувания ще ви покажат на какъв тип взаимоотношения можете да разчитате, съответно – какво ви обединява, разделя, път на развитие на връзката, какви ще са приоритетите и т.н., а не до колко си пасвате. Изчисленията са лесни – имайте предвид, че зодиакалните знаци са в тази последователност:

Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.

Избирате първо вашия зодиакален знак и после броите до този на партньора ви. Пример за Лъв и Козирог. Започваме от Лъв, който е -1 и броим до Водолей: Лъв – 1, Дева – 2, Везни – 3, Скорпион – 4, Стрелец – 5, Козирог – 6. Четем за 6 – такъв е човекът до вас или поне такова е отражението му върху личността ви. Ако искате да разберете как ви възприема партньора, тогава започвате да броите от неговия знак, а в примера от Козирог до Лъв: Козирог – 1, Водолей – 2, Риби – 3, Овен – 4, Телец – 5, Близнаци – 6, Рак – 7, Лъв – 8. Четете за 8 – така ви възприема партньора.

1. На първа среща вие сигурно сте били силно привлечени от своя партньор и сте имали усещането, че той може да ви разбере в пълна степен, чувствате го някак близък. Но това е само в началото. После недостатъците и положителните ви качества изпъкват по-ярко отколкото при други подходящи двойки. За това преодоляването на негативите трябва да е подчертано чрез компромис, освен това вие трябва да променяте първо себе си, за да се отрази това като огледален образ на избраника ви, защото липсва друг силен механизъм за развитие във взаимоотношенията. При семейства от такъв тип е почти задължително и двамата да са достатъчно ангажирани със собствения си просперитет, да са заедно предимно по време на почивки, а не и в работата, за да се минимизират дразнещите ефекти, егоистични прояви и т.н. Важно условие е и от самото начало да са ясно очертани границите – лични, общи – на задължения и т.н.

2. По всяка вероятност сте били привлечени от вашия партньор по съвсем практични причини – от неговото благосъстояние, отношение към парите, дома или други „ценности“ важни за вас, например – способността му да придобива блага, да внася сигурност в живота ви и т.н. При всички случаи, отражението му върху вас е благотворно и той е способен да допринесе подобрение на почти всички нива от съществуването ви. Но не бива да го предавате – разриви в подобни случаи са много трудно преодолими или невъзможни. В замяна на своята „стабилизираща“ функция, той ще изисква преданост и лоялност. При дълго съжителство и след години, обикновено привързаността става все по силна и/или взаимната изгода, скрепващите и полезни елементи се ценят все-повече.

3. Прекрасен творчески съюз, където обменът на мисли и емоции протича на висока скорост, така че бързо се преодоляват бариери, задръжки, а също и „недостатъците“. Очарователно се стимулират положителните чувства и съответно – черти от характера. Може да се влюбите от пръв поглед, а може и да се познавате отдавна – например, това да е вашият съсед, колега, приятел. Този тип взаимоотношения обаче са по-добри за любовници, от колкото за брачни партньори, защото трудно можете да се разберете – кой да изпълнява рутинните задължения. Освен това „буйният огън“ прегаря за кратко, ако не се поддържа постоянно с допълнителни, поддържащи „средства“.

4. Вие още от първата минута сте склонни да възприемете партньора си с особена нежност и чувствителност, защото усещате духовна близост, „знаете“, че можете да разчитате на него в трудни моменти, а той да е вашият дом, оазис, крепост, пристан в бурното море. Интересно е, че често избраникът прилича по темперамент на някой роднина, черти от характера или други белези, с които го разпознавате като кармична, а не случайна връзка. Обикновено се изисква време, за да решите да се обвържете, но когато това се случи – привързаността с годините се увеличава, а не обратното, тъй като сте преодолели много падения и върхове заедно, разбрали сте колко сте важни едни за друг.

5. Любовта ви сигурно прилича на латиноамерикаски сериал – в него има много любов, романтика, страст, предателства, ревност, прошка и т.н. Вие можете да сте всякакви един към друг, но не и безразлични. Обикновено връзката ви започва със запознанство в развлекателно, преминава през много приятни емоции и приключения, може би имате сходно хоби или сте отдадени на подобни удоволствия, после съвсем естествено – сключвате брак, а децата ви са забележителни и ви носят радост, гордост… Но огънчето тук също трябва да се поддържа постоянно, а любовта гине в ежедневните ангажименти. Имайте го предвид и винаги намирайте време за развлечения.

6. Не приемате партньора си като твърде романтичен. За вас той е по-скоро сдържан и прагматичен, амбициозен и отдаден на работата си. Така основа на взаимоотношенията ви може да е дълг, взаимна работа или друг общ проект от интереси, но не и страст. Този тип връзки са по-подходящи за делово сътрудничество, отколкото сключване на брак.

7. Във вашата връзка вие сте като две страни на един медал и/или начало и край на едно цяло. Това означава, че имате много обединяващи интереси, сходства от идеали и приоритети, но също сте и коренно различни. В оптимален вариант – вие се допълвате – недостатъците на единия са плюсове за другия и обратно. Така взаимно можете да се развивате и да стигнете далеч, да сте си полезни на всички нива от живота. Опасността идва тук от конкуренцията между вас, желание да се „лидерства“ и налага собствена воля. При по-нисък потенциал – неспособност да се възприеме различната гледна точка, тенденция, която се изражда в конфликти, липса на взаимно разбиране, а като следствие – отсъствие на добра комуникация и отчуждение.

8. Страстта и взаимното привличане тук са значими. Чувствата ви варират в крайности, които изискват съзнателно успокоение и насочване в една по-градивна посока. Вероятно единият има подчертана полза от другия, но на съответна цена. Вие също сте доста различни и постоянно трябва да се нагаждате един към друг, да се променяте, да правите компромиси. Връзката е сложна и динамична, но може да доведе до значимо облагодетелстване на единия партньор за сметка на другия – морално, материално… Ревност, предателства, скрити мотиви също не са изключени.

9. Може да сте привлечени от вашия партньор, защото го възприемате като по-различен и/или сте запленени от интелекта, начина на мислене и т.н., а това е неустоимо за вас – той разширява хоризонтите ви, сменя кардинално „декорите“ в живота или поне докато не го опознаете в пълна степен. Връзката ви просперира, ако сте материално обезпечени, ако разнообразявате ежедневието си с пътувания и/или вид развлечения. В друг вариант – премествате се в друг град, държава и т.н. и това скрепва съюза ви. Но иначе различията надделяват, пропастта между вас расте с времето.

10. За вас избраният партньор може да се окаже един от най-добрите варианти, защото той допринася за по-добрия ви социален статус по различни начини, като минимум – чрез трезвата си преценка, конструктивни съвети, които ви дава, а често и чрез реална подкрепа в нужното направление, така че да съдейства за по-висок социален статус, имидж, успехи и т.н. Избраникът ви умее да ви стимулира, да ви развива. Обикновено можете да разчитате един на друг, а ако сключите брак, той ще води до стабилност – материална и не само. Такива връзки са в повечето случаи дълги и надеждни.

11. Вие сте преди всичко приятели, които могат да разчитат един на друг. Може би имате добра комуникация и сте отлични събеседници в компания. Но вашият избраник е склонен да мени отношението си към вас, а вие трябва да проявявате повече търпение към „внезапните“ му странности и желание да бъде по-самостоятелен и независим. Вие не бива да прекрачвате определени граници на личното му пространство и да се държите прекалено обсебващо. Прояви на ревност, а също и да му „нареждате“ какво да прави е направо пагубно за дългите ви взаимоотношения. Това може да доведе до отпор, който да охлади страстите и вие да си останете само… приятели.

12. В подобни взаимоотношения вие трябва да жертване нещо – в пряк и преносен смисъл. Възможно е връзката ви да се гради на силни желания, които да ви променят коренно. Не е изключено и това да са само ваши фантазии и очаквания, с които сте го идеализирали, „розови очила“, с които сте го виждали, а после сте ги свалили, понеже ви пречат да виждате реалността, а и да бъдете себе си. Често това е сигнал и за нещо скрито – това може да е паралелна и/или нерегламетирана връзка, да има нещо под повърхността – включително и недооценени препятствия, различия и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

САТУРН В СТРЕЛЕЦ – ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

СЕДЕМ ТИПА СЪВМЕСТИМОСТ СПОРЕД ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е тук: наздраве за жената, която обича да бъде жена!

Ако сте пропуснали
Най-четени