Пълнолунието и Лунното затъмнение – влияния през настоящия период 28.09 – 04.10.2015 г.

x

eclipse

 


Най-важните астрологични влияния през настоящия период са Пълнолунието и Лунното затъмнение на 28-ми септември в 05:50ч.

Пълнолунието традиционно изостря нашата емоционалност, поставя на изпитание Егото ни и ни подтиква да получим възможно най-пълна информация, благодарение на пик, а понякога и „взрив” от емоции, разбира се и не без причина, а защото ескалират събития, които са своеобразен връх на зададена вече посока. Дните около Пълнолунието са винаги много показателни – дали ще се радваме на успехи през следващите две седмици като минимум или трябва нещо да коригираме, но само в рамките приоритетни въпроси, стартирани в миналото.

Подобни послания ще звучат доста по-остро сега. Хубаво е да имаме предвид следните нюанси и аспекти – Пълнолунието засяга пряко зодиакалните сектори Овен и Везни, които се противопоставят със своите интереси, основно по линията – „моето чувство за щастие – твоите виждания за живота ”. При това, Луната ще „освети” и ще изкара на повърхността  индивидуалните и дълбоко заложени желания, страсти, мечти, комплекси или страхове. В очите на повечето от нас ще изглежда, че собственото „право” и мнение трябва да бъдат общовалидни и наложени на близкото обкръжение. Слънцето пък ще се опита да „балансира” с една друга гледна точка, а като краен резултат действително ще прозрем някаква истина – за себе си, за другите, дали се срещат или кардинално се разминават пътищата между нас и важни за нас хора.

Почти задължително и на различни нива ще има разяснителни разговори, които ще продължат да „наместват” партньорството – в личен, делови или обществено-значим план, включително и международен. Положението на звездите е такова, че тенденцията ще се прояви чрез спорове, борба за надмощие, сътресения – малки или големи, според степента на натрупано напрежение, изискващо „разтоварване”. Но нещо ще бъде разрушено, за да се изгради на ново в тази част, която не е издържала проверката на времето или са се появили обстоятелства около „другите”, които преобръщат собственото ни съществуване…

Трябва да имате предвид, че посланията на Лунното затъмнение са близки – променя се емоционалната обвързаност, ако някой ви носи повече негативи, отколкото позитиви, тогава можете да използвате Лунното затъмнение, за да се разделите с него по един по-безболезнен начин. Но охладняването или нахлуването на безразличие ще е трайно, а според някои водещи астролози – безвъзвратно.

Така че се опитайте съзнателно в първите два дни да насочвате в една по-подходяща посока потока от енергия. Нека той да отнесе завинаги някакви негативни за вас преживявания. На мисловно ниво се разделете с онова, което не искате повече да е част от живота ви. Същевременно, трансформациите често ще са продиктувани и от външни, независещи от нас причини, към които само ще трябва да се приспособим по най-правилния начин.

През следващите близо 40 дни /по-интензивно или показателно/, както и през бъдещото полугодие всички ние ще преминем на други релси от развитието ни, предимно в частта – „аз/ние и другите”, която ще приеме нова законова рамка – в пряк и преносен смисъл.

„Когато духат силни ветрове, стройте мелници, а не стени”!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

КАК ВЪЗПРИЕМАМЕ ПАРТНЬОРА ДО СЕБЕ СИ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА СЪВМЕСТИМОСТ

КАПАНИТЕ НА ЛЮБОВТА

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, слънце и добро настроение е всичко, от което имаме нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени