Пълнолунието и Лунното затъмнение – влияния през настоящия период 28.09 – 04.10.2015 г.

x

eclipse

 


Най-важните астрологични влияния през настоящия период са Пълнолунието и Лунното затъмнение на 28-ми септември в 05:50ч.

Пълнолунието традиционно изостря нашата емоционалност, поставя на изпитание Егото ни и ни подтиква да получим възможно най-пълна информация, благодарение на пик, а понякога и „взрив” от емоции, разбира се и не без причина, а защото ескалират събития, които са своеобразен връх на зададена вече посока. Дните около Пълнолунието са винаги много показателни – дали ще се радваме на успехи през следващите две седмици като минимум или трябва нещо да коригираме, но само в рамките приоритетни въпроси, стартирани в миналото.

Подобни послания ще звучат доста по-остро сега. Хубаво е да имаме предвид следните нюанси и аспекти – Пълнолунието засяга пряко зодиакалните сектори Овен и Везни, които се противопоставят със своите интереси, основно по линията – „моето чувство за щастие – твоите виждания за живота ”. При това, Луната ще „освети” и ще изкара на повърхността  индивидуалните и дълбоко заложени желания, страсти, мечти, комплекси или страхове. В очите на повечето от нас ще изглежда, че собственото „право” и мнение трябва да бъдат общовалидни и наложени на близкото обкръжение. Слънцето пък ще се опита да „балансира” с една друга гледна точка, а като краен резултат действително ще прозрем някаква истина – за себе си, за другите, дали се срещат или кардинално се разминават пътищата между нас и важни за нас хора.

Почти задължително и на различни нива ще има разяснителни разговори, които ще продължат да „наместват” партньорството – в личен, делови или обществено-значим план, включително и международен. Положението на звездите е такова, че тенденцията ще се прояви чрез спорове, борба за надмощие, сътресения – малки или големи, според степента на натрупано напрежение, изискващо „разтоварване”. Но нещо ще бъде разрушено, за да се изгради на ново в тази част, която не е издържала проверката на времето или са се появили обстоятелства около „другите”, които преобръщат собственото ни съществуване…

Трябва да имате предвид, че посланията на Лунното затъмнение са близки – променя се емоционалната обвързаност, ако някой ви носи повече негативи, отколкото позитиви, тогава можете да използвате Лунното затъмнение, за да се разделите с него по един по-безболезнен начин. Но охладняването или нахлуването на безразличие ще е трайно, а според някои водещи астролози – безвъзвратно.

Така че се опитайте съзнателно в първите два дни да насочвате в една по-подходяща посока потока от енергия. Нека той да отнесе завинаги някакви негативни за вас преживявания. На мисловно ниво се разделете с онова, което не искате повече да е част от живота ви. Същевременно, трансформациите често ще са продиктувани и от външни, независещи от нас причини, към които само ще трябва да се приспособим по най-правилния начин.

През следващите близо 40 дни /по-интензивно или показателно/, както и през бъдещото полугодие всички ние ще преминем на други релси от развитието ни, предимно в частта – „аз/ние и другите”, която ще приеме нова законова рамка – в пряк и преносен смисъл.

„Когато духат силни ветрове, стройте мелници, а не стени”!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Вижте още:

КАК ВЪЗПРИЕМАМЕ ПАРТНЬОРА ДО СЕБЕ СИ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА СЪВМЕСТИМОСТ

КАПАНИТЕ НА ЛЮБОВТА

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Красотата няма цвят!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ