Да украсим дома си за Великден

x


Събрали сме за вас цяла колекция с чудни идеи за великденска декорация. Ако и вие като нас сте си оставили съботата за боядисване на яйцата, значи никак не сме закъснели с предложенията си. Ако пък вече сте свършили тази работа в четвъртък, можете да се възползвате от примерите ни за тематична украса на интериора у дома.Постарали сме се да включим по-нестандартни и различни от добре познатите ни варианти. Време е наистина за ново начало, което искрено се надяваме да ни донесе повече хубави неща.


Яйцата са в главната роля за празника и на великденската трапеза. Ето защо трябва да се постараем да са впечатляващи. Ще ви изненадаме може би, надяваме се приятно, като ви кажем, че този ефект може да бъде постигнат и без бои.

Ако няма да боядисвате яйцата, ви подсещаме, че можете да ги декорирате с рисунка, надпис, стикер, цветя, канап, панделка или друг аксесоар, за да им придадете празничен вид. Ако пък искате съвсем да смаете всички, подредете шоколадови яйца.За всички онези, които смятат, че Великден няма да бъде Великден без боядисани яйца, разбира се, също имаме няколко чудесни идеи. Можете да включите всички цветове на дъгата, но можете и да се спрете само на един или два цвята.

Розово, синьо, бяло или любимото златно – изберете това, което ви допада най-много и което се съчетава най-добре с интериора и с темата на цялостната празнична декорация в дома ви. Идеята с един цвят, представен в различна яркост, ни е особено любима. Минимализъм като по учебник.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christalenia Ts. (@christalenia_ts) 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana 📌Riga, Latvia (@withmittens)


И тъй като преди малко стана въпрос за цялостната декорация, ви предлагаме избор между кошница, празничен венец, великденско дръвче и няколко тематични варианта за масата.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by yevgeniya yegotintseva (@janeyevjane)

Не търсете готови аксесоари и великденска украса, така ще спестите не само средства, но и нерви в обикаляне по магазините за нещо наистина стилно. Изработете си го сами или с помощта на децата у дома, като вложите желание и старание, защото по този начин емоцията ще е напълно различна. Уверяваме ви, не е толкова сложно, колкото изглежда. Понякога е нужна само… една текстилна салфетка, вързана по правилния начин. Естествените цветя и зеленината са по подразбиране.

Светли празници!


Текст: Десислава Найденова – Вичева

Снимки: Pexels/Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени