Dibla за ценители

x

Обичаме дизайна и хората, които имат отношение към него. След като научихме повече за събитието, посветено на връзката между дизайна и хората, няма как да подминем още една страхотна инициатива на „Дибла“. Екипът на „Дибла“ събира най-вдъхновяващите проекти и най-горещите трендове в интериорния дизайн в луксозно издание. Красиви и в същото време функционални проекти, които заслужават вниманието ни. Носи ясното име „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“ и спокойно можем да го наречем Vogue на интериорния дизайн!
Годишният каталог на платформата е колекционерско луксозно издание, което си струва мястото в библиотеката ви. Истинска съкровищница от най-добрите примери за интериорен дизайн и дълбоко проучване за неуморния труд, таланта и вдъхновението, които стоят зад всеки един проект. „Най-доброто от интериорния дизайн за 2017 г.“ включва най-успешните и добри реализирани проекти в рамките на конкурса Dibla Design Awards. Читателите и колекционери на изданието могат да се насладят на труда на 37 творци, които доказват, че с достатъчно количество талант и стремеж, проектите могат да бъдат на световно ниво!
Всички почитатели на дизайна трябва да побързат, тъй като тиражът на колекционерския албум е ограничен. Той ще се продава в 500 бройки през цялата календарна година. Съдържа повече от 300 пълноцветни страници, групирани в два тематични раздела. Единственият по рода си у нас годишен каталог има за цел да запечата и отрази нивото на интериорния дизайн в страната. Нямаме търпение да държим в ръцете си това бижу и да се вдъхновим за следващите проекти, които ни предстоят!

Текст: Fashion Inside

Снимки: Dibla

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени