Новите библиотеки

x

 


И за неспециалистите е очевидно, че така наречената в миналото „секция“ претърпя революция през последните години. Тежките, масивни мебели, които заемаха цяла стена в хола и буквално задушаваха просранството, отдавна са в миналото. Обикновено те бяха от тъмно дърво или с дървесен фурнир, със струговани елементи, с вратички с дръжки тип ковано желязо и задължително с една витрина за ценните сервизи на семейството.

 


 


Днес този вид от миналото е на изчезване. Новите библиотеки са ефирни, леки и много по-елегантни. Обикновено се състоят от някоколко модула, които са разиграни върху една или повече стени в помещението.Тази композиция рядко е симетрична – може да върви в хоризонтал или във вертикал или дори в диагонал или кръг, да се разминават рафтове, да се редуват отворени и затворени обеми.

 


 


Най-актуалният материал е бял ламинат с блясък, съчетан с ламинат в естествения фладер на дървото. Цветни елементи, отново в лак – черни, червени, зелени и жълти, освежават композицията. Вратичките са без дръжки, като се отварят с push  механизъм – леко и лесно, само с едно докосване. Въпреки че далеч не са така обемни като секциите от миналото, новите библиотеки са умно проектирани и са функционални, като  събират достатъчно неща.

текст: Антоанета Баева

снимки: Рress   

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Рокля от ZIMMERMANN

Рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Палто от GIULIVA HERITAGE

Палто от GIULIVA HERITAGE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки от AQUAZZURA

Обувки от AQUAZZURA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от JIMMY CHOO

Чанта от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделя с френски привкус.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ