Няма нищо по-смайващо от Truth

x


Truth е находка за кафеманиаците (като мен). И за феновете на радикалния, сюреалистичен, невъобразим и неподражаем вътрешен дизайн (отново като мен). Истината е, че това място обединяващо магазин за кафе и сладкарница в градските дебри на Кейптаун, Южна Африка ми спря дъха.
Първоначално пространството изглежда като работилница за на луд инженерен гений и това придава особено причудливо усещане от атмосферата. Създателят му Хелдайн Мартин е имал сходна визия, защото смята, че формата на машините за еспресо и печене на кафе донякъде наподобяват викторианския футуристичен фентъзи стил.


Мястото е създадено с идеята там да се пече най-доброто кафе, което да се предлага в идеално оформено пространство. Винтидж елементи буквално изпълват Truth. И както може да се досетите са далеч от традиционното оборудване за кафе магазин – плочи от дървени плоскости, красиви кожени облицовки и богато украсен набор за обработка на кафе, приличащ на интериора на подводница от 40-те години на 20-ти век. И защото това може да се окаже недостатъчно към тях са добавени пишещи машини, шевни машини Singer и стари телефони със свещници. Тоалетните са неделима част от дизайна на мястото с видимите медни тръби, стари огледала и викториански кранове.

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени