Хороскопът на маите за теб и твоята същност – част 1

x


Векове наред древните маи са били известни с многообразието на културните си постижения. Тази сплотена нация от Централна Америка е създала своя специфична календарна система, наречена календарът Цолкин. Той е свързан с характерното отброяване на дните. От този духовен календар са се развили и индивидуалните зодиакални знаци на маите.

Какво издава за теб зодиакалният ти знак от хороскопа на древните маи?

 

Змия (1 – 21 януари)

Ти си същинска драма кралица! Силното ти излъчване граничи с магичното и тепърва ще преоткриваш силите си. Дори ако страстта и темпераментът ти помагат да се издигнеш професионално, за обкръжението ти може би изглеждаш малко срамежлива. Опитвай се от време на време да се забавляваш повече.

 

Ягуар (22януари – 10 февруари)

Независимо дали става дума за професионалния или личния живот, винаги си водена от разума. Не забравяй от време на време да се вслушваш и в сърцето си! В областта на любовта обикновено си доста разумна. За останалите в началото изглеждаш малко срамежлива, но когато те опознаят, се влюбват в теб.Буря (11 февруари – 2 март)

Няма по-забавна личност от теб! В присъствието ти другите моментално се заразяват с доброто ти настроение. Винаги си устремена към новото и различното и никога не порастваш наистина – и това е добре, защото винаги живееш в утрешния ден.

 

Гущер (3 – 22 март)

За теб на първо място винаги са приятелите и семейството. Би направила всичко за тях. Когато другите имат проблеми, винаги се обръщат най-напред към теб. Нищо чудно, защото няма по- съпричастен човек от теб. Не забравяй обаче да се погрижиш и за себе си!

 

Елен (23 март – 11април)

Ти си истински силна жена! И в личния си живот, и на работното място винаги успяваш да бъдеш лидер. За теб всяка дейност е надпревара. Въпреки че целеустремеността и енергичността ти впечатляват околните, понякога си голям егоист. Съобразявай се и с нуждите на околните, едва тогава ще си непобедима.

 

Крокодил (12 април – 1 май)

Излъчваш креативност. Въображението ти има пророчески свойства в различни житейски области. С малко повече организираност и постоянство в преследването на целите понякога срещаш проблеми – съсредоточи се върху целите си и не се разсейвай!

 

Вода (2 – 21 май)

Ти си изключително емоционален човек и често го изразяваш. Околните смятат откритата ти и комуникативна личност за много симпатична. Чарът ти успява да омае всички! Понякога обкръжението ти обаче се страхува да споделя с теб проблемите и грижите си, защото си изключително директна.Звезда (22 май – 10 юни)

Ти си истинска късметлийка! Всеки нов твой проект ти се осъществява с лекота и това, с което се захванеш, се превръща в злато. Хармонията и перфектното представяне за теб са много важни. Понякога обаче попадаш в конфликти и това може да рефлектира негативно върху личните ти и професионални отношения.

Нощ (11 – 30 юни)

Непоправима мечтателка си. Често преследваш мечтите си, но не с необходимата страст. Това води до неувереност. Престани да се колебаеш! В приятелския ти кръг си известна с дипломатичността и разумността си. С тях можеш да прескочиш всяко препятствие.

 

Прераждане (1 – 20 юли)

Дисциплината ти и организационният ти талант те издигат нагоре по стълбицата на успешната кариера. Нищо не може да те извади от равновесие и знаеш как да мотивираш останалите. Не се притеснявай за отношенията ти с другите зодиакални знаци: можеш да си сигурна в положителното си влияния върху всички.

 

Лешояд (21 – 25 юли)

Твоята необикновена вътрешна сила те превръща в изключително балансиран човек. Ти си изключително търпелива, но често пъти затворена в себе си. Дори когато не се чувстваш добре, предпочиташ да не го показваш. Трябва да се научиш да се доверяваш на приятелите си. Нали затова са до теб?!Маймуна (26 юли – 14 август)

Обичаш да стоиш под светлините на прожекторите и с теб никога не е скучно! Преливаш от креативност и жизнерадостност и винаги заразяваш околните с добро настроение. Стремежа ти към продължително внимание може би изнервя близките ти от време на време.

 

Следва продължение…

 

Текст: Нора Атанасова

Снимки: Pixabay

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ