Хороскопът на маите за теб и твоята същност – част 2

x


Продължение…

 

Според древните маи всеки знак от зодиака сериозно влияе върху съдбата, характера и поведението на живите същества. Маите вярвали, че правилно съставеният хороскоп спомага за отстраняването на болестите и неприятностите, а в много от случаите съдейства и за поправяне на непоправими грешки. Ето какво споделят за теб и зодиакалния ти знак древните мъдреци…

 

Царевица (15 август – 3 септември)

Ти си алфа жена! Благодарение на авторитетното ти излъчване успяваш винаги да получиш това, което искаш. Ръководните постове ти отиват. Без страх от загуба непрестанно се бориш за целите си. За вложените усилия си пожелаваш и съответното признание. Силният ти характер обаче често плаши околните.

 

Пътека (4 – 23 септември)

Животът ти е посветен на това да помагаш на другите. Дарбата ти да правиш живота на околните по-лек е най-голямата ти сила. Не очакваш отплата за добротата си, затова и никой никога няма да те обвини в двуличие. Понякога обаче губиш себе си и забравяш собствените си нужди. Грижи се за себе си, не само за околните.

 

Орел (24 септември – 13 октомври)

На светя няма по-вежлив човек от теб! И по-устремен към целите си! Поставящ си високи задания и в повечето случаи ги постигаш успешно. Голямата взискателност към самата теб и перфекционизмът ти обаче понякога те водят до ръба на силите си. Научи се как да разпускаш.

 

Куче (14 октомври – 2 ноември)

Умението ти да работиш в екип е ненадминато! Голямото ти сърце те прави обожавана от приятели и колеги. Наслаждаваш се на живота с всичките си сетива, но понякога прекрачваш границата. Но може ли някой да ти се сърди?! Не, разбира се!Земя (3 – 22 ноември)

Обичаш да подреждаш живота си с много разум и грижа. Винаги успяваш да прецениш плюсовете и минусите на всяко нещо и това ти помага да постигаш успехи. За околните може да изглеждаш студена и пресметлива, но това не е така. Просто винаги си здраво стъпила на земята и обмисляш най-правилното решение.

 

Вятър (23 ноември – 31 декември)

Ти си истинско слънчице! За теб чашата винаги е наполовина пълна, а позитивното ти мислене вдъхновява околните. Оптимизмът ти ти се отплаща с житейско щастие и вървиш винаги с усмивка. От време на време обаче си непоследователна и нерешителна, затова рутината би била  нещо много полезно за теб.

 

Към Част 1

 

Текст: Нора Атанасова

Снимки: Pixabay

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ