The Power of Words: По един вдъхновяващ цитат за всяка зодия

x

Зодиите… едни вярват, че те предопределят целия ни живот, други тотално отричат 12-те астрологични знака, а трети са склонни да си прочетат хороскопа, но не и да се вманиачат в написаното. Факт е обаче, че представителите на една и съща зодия, независимо дали искат, или не, често имат сходни черти в характера. А и не само! Естествено всяко правило си има своите изключения, но ние предпочитаме днес да останем далеч от каквито и да е правила и просто да ви предложим 12 цитата от известни личности. По един за всяка зодия! Оставяме на вас да прецените накрая дали са верни…Овен (21 март – 19 април)

На Овните е присъщо да бъдат амбициозни и решителни. Понякога дори отвъд границите на поносимото! Реши ли един Овен да направи нещо, то трудно някой може да го спре. А на околните им остава само да му съдействат, защото изразът „с рогата напред” съвсем не се е появил случайно.

„Моята цел е да не се спирам пред нищо и никого. Или ме подкрепяте, или ще го направя сам. Така или иначе това, което искам ще се случи” – Робърт Дауни – младшиТелец (20 април – 20 май)

Един телец е загадъчен, обикновено спокоен и винаги много дипломатичен. Телците рядко действат прибързано и емоционално, тъй като дълго обмислят всяко свое действие и дума. И все пак, ако проявите достатъчно търпение към тях, ще се изненадате колко креативни и наблюдателни са представителите на тази зодия. Колко мъдри – също!

„Ако правите само и единствено това, което винаги сте правили. Ще постигате само това, което вече сте постигнали!” – Тони РобинсБлизнаци (21 май – 20 юни)

В компанията на някого със зодия Близнаци никога не е скучно. Те са приказливи. Много приказливи! И още непринудени, лъчезарни, често и доста талантливи. Бързо се ориентират във всяка обстановка и новостите не са проблем за тях . Зад заразяващия им смях обаче, често стои и богата история, в която присъстват повечето нюанси на живота. Точно заради това един представител на зодия Близнаци не просто ще се припознае в тези думи, ами и самият той би ви ги изрекъл:

„Успехът най-често се постига от онези, които не знаят, че провалът е неизбежен.“ – Коко ШанелРак ( 21 юни – 22 юли)

Ако някой си мисли, че трудно се спори с Овен или се живее с Лъв, то това вероятно е така, защото никога не е влизал в словесна битка с Рак. Раците са може би най-чувствителната от всичките зодии. Те са грижовни, но и твърде често променят настроенията си. Лесно могат да бъдат наранени и са склонни понякога да проявят жестокост с думите си.

„Внимавайте за вашите мисли, защото те стават думи. Наблюдавайте вашите думи, защото те стават действия. Имайте предвид вашите действия, защото те стават навици. Гледайте навиците, за да станат ваш характер. Наблюдавайте вашия характер, за да стане ваша съдба.“ – Мерил СтрийпЛъв (23 юли – 22 август)

Лъвовете ли? Ами за тях май каквото и да се каже ще бъде малко, но да речем, че не са само „царете на джунглата”, ами и на зодиака. Лъвовете са уверени, смели, амбициозни, властни и трудни за пречупване натури. Понякога са склонни да забравят, че светът не е само техен и определено не се върти около тях, но затова пък изкусно знаят, че:

„Всичко е възможно, ако имате достатъчно здрави нерви!” – Дж. К. РолингДева (23 август – 22 септември)

Едва ли има някой, който да не е чувал за пословичния перфекционизъм на Девите! Те настояват да държат всичко под контрол и се чувстват длъжни да решат не само своите, ами понякога и чуждите проблеми. В резултат на това, често са склонни да критикуват и още по-често да остават неразбрани. Въпреки всичко обаче е безценно да си имате своята Дева, на която да напомняте, че:

„Хората, които са достатъчно луди да мислят, че могат да променят света, са тези, които успяват в това.“ – Стив ДжобсВезни (23 септември – 22 октомври)

От Везните се очаква да бъдат спокойни и балансирани и в повечето случаи те са точно такива. Макар понякога да им е присъща колебливостта и да не могат да си спестяват конфликтните ситуации, те все пак се стремят да виждат доброто във всичко, дори и в открито неприятните преживявания. А това е трудно, повече отколкото си мислим!

„Провалът е страхотен учител, и ако сте отворени към него, всяка грешка може да се превърне в урок”- Опра УинфриСкорпион (23 октомври – 21 ноември)

Ако има нещо, в което Скорпионите са наистина добри, то това е да започват отначало, без да има значение какви карти им е раздала съдбата. Скорпионите са като феникс –  излизат от пепелта, превръщат се в нещо красиво и недостижимо и после политат. Високо… към целите си! Заради тяхната упоритост често привличат негативни погледи и открита критика, но:

„Не позволявайте на хората да затъмняват блясъка ви. Кажете им, че ако сиянието, което излъчвате им пречи, то могат да си сложат слънчеви очила!” – Лейди ГагаСтрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът е пътешественик по душа и сърце. Родените в този зодиакален знак обичат приключенията, които животът избира за тях и авантюристично се гмуркат във всяко следващо. А пък той, животът, е винаги щедър и не им пести емоции!

„Влюбен съм в градове, в които никога не съм бил, и в хора, с които никога не съм се срещал!” – Мелъди Труонг


 


Козирог (22 декември – 19 януари)

Представителите на зодия Козирог са известни като много отговорни, дисциплинирани и практични хора, които обичат да се отдават на приятелите и семейството. Понякога обаче те могат да бъдат и назидателни, инатливи и дори твърде черногледи, заради което цитатът им е свързан с благодарността за това, което вече имат в живота си:

„Бъдете благодарни за това, което имате и  ще получите повече. Ако се концентрирате само върху това, което нямате, то никога няма да имате достатъчно. ”- Опра УинфриВодолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят по правило е много добродушен, леко отнесен и свръхобщителен знак. Щастливците, родени между края на януари и средата на февруари обикновено бързо схващат всяко ново нещо и са винаги готови да го превърнат в грандиозна щуротия. Те се радват на всичко авангардно, различно, смело, обичат да се открояват от тълпата и особено да се инатят. Понякога! Заради всичко това мислим, че на креативната водолейска природа биха й подхождали думите:

„Визията е изкуството да виждаме това, което е невидимо за другите.“ – Джонатан СуифтРиби (19 февруари – 20 март)

Като „мечтателите” на зодиака със сигурност можем да титулуваме Рибите. Те имат харизматичното качество да мечтаят смело, амбициозно, понякога недостижимо, но винаги с донкихотовска вяра. На хората от обкръжението им пък се е паднала тежката задача понякога да ги „приземяват”, но винаги внимателно. И в този ред на мисли, вярваме, че всеки представител на зодия Риби би оценил тези редове:

„Колкото и да е голяма една мечта и за колкото и смешна да я намират околните, не спирайте да вярвате в нея. Защото щом вие вярвате в нея, то тя е наполовина сбъдната! – Меган ТрейнърУспяхте ли да откриете себе си в цитата за вашата зодия? Или може би припознахте най-добрата си приятелка из редовете? И сестра ви ли? Ами споделете написаното  с тях, дори и само вместо „Добро утро!” или пък като доза вдъхновение за предстоящата година!

Текст: Ани Георгиева 

Снимки: Pixabay

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени