Последвай Белия заек и няколко събития за духа и фантазията

x

Посред лято обичаме да си сбъдваме приказки и приключения. Ето 3 събития, които ни помагат в начинанието:

White Rabbit Festival 2018

За втора поредна година Белият заек ще изскочи на улица Иван Вазов в София и два дни и две нощи ще ни приканва да го последваме в ритъма на музиката. Ще прескача между нотите, ще ни намига между бийтовете и ще подскача заедно с нас. Съботата господарството над пулта се пада на Vanderley и Varcolac,  a изпълненията на живо остават запазена територия за Pavel, Aled, Gorchakov, Bedlam Club и ужасно любимия ни Иво Димчев. А след като луната изплува идва ред на Dada Discoв общото пространство на клуб Tell Me и One Gallery.

Ден две също е запазен за танци и всенародни веселия по приказен маниер. Дилърите на добра музика посрещаме в лицето на Bingo Symphony Orchestra, Clipper, Niki Phoenix, Emil Doesn’t Drive, 1000 names и Les Animaux Suavages. И понеже в приказките работни понеделници не съществуват и на тази неделя няма да ѝ се свършва, партито се пренася и през нощта със сетовете на Violeta, Julieta и Uzi. Отново под щастливия покрив на клуб Tell me.

По време на фестивалния уикенд – 16 и 17 юни, ще се потопим и във визуалните инсталации на Edward Granger, Yasen Zgurovski, Ivan Moudov и Sopa. Така че заредете се със сили, здраво стегнете връзките на обувките за танци и поиграйте на гоненица с Белия заек.Съвършено розово 

На 23 юни от 19:30 часав ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс ще се състои премиерата на най-новото представление на Ива Свещарова – “Съвършено розово”.

Представлението отправя поглед към темата за женското тяло като субект, върху който е въздействано и като субект, който въздейства. Използвайки наложени стереотипи, клишета и свръхеротизирани образи, „Съвършено розово“ отваря въпроси за удоволствието, желанието и еротичната фасцинация.  

Идеята и реализацията са дело на Ива Свещарова. Участват Виолета Витанова и Ива Свещарова. С драматургичен консултант – Елена Бото (Германия/Португалия). По музика на Емилиян Гацов – Елби. Сценографията пък е дело на Ралица Тонева.Subact > The Outside World

На 22 юни кацаме във Велико Търново за едно велико парти и за един слънчев уикенд в този така любим град. А ето кой ще ни разтанцува там. С двадесетгодишен опит в правенето на музика, Феликс и Мартин започват своето музикално развитие още в късните години на 90-те, но на различни планети. Феликс започва да колекционира плочи и става DJ малко преди да си купи първата дръм-машина. Пристрастен към саунда, през годините той започва да колекционира все повече и повече електроннo оборудване и започва своите първи лайв проекти в ъндърграунд сцената на Дрезден.

Точно там, в първите години на новия век, се появява Мартин. Роден в малък град близо до Дрезден, той израства с пънка и развива силна любов към дръм енд бейз музиката, като започва да свири на барабани още на 5-годишна възраст. Премества се в Дрезден и среща Феликс в комуна, където започват да музицират заедно. Двамата взаимно си повлияват с различни музикални умения и стилове, вариращи от дръм енд бейз до психеделичен рок, пънк, метъл, брейккор, техно, дъб и всичко помежду. Сега всичко това се слива заедно. Subact е есенцията на тяхното личностно израстване и на музикалното им приятелство.

А локацията е: клуб ТАМ – ул. „Марно поле“ 2А, Велико Търново.Текст: Сияна Заимова

Снимки: Press

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ