Най-добрите мобилни приложения за вашия бизнес

x

 


Благодарение на развитите мобилни технологии вече е възможно да не работим от офиса и все пак да поддържаме връзка с колегите си. Знаем колко е важно да можем да разрешим всички проблеми, възниквали по време на деня. На помощ ни идват смартфоните и останалите мобилни устройства, които наистина могат да ни спасят в случай, че не сме в офиса и имаме да свършим нетърпяща отлагане работа. За целта всяко устройство трябва да бъде оборудвано с инструменти, които да позволят на членовете на екипа ви да се свързват помежду си, да споделят файлове в движение. Кои са най-добрите приложения? Ето няколко основни и многo полезни.

Управление на документи и файлове

Може би и вие сте получавали обаждане в последната минута от член на екипа ви, който се нуждае от презентацията, която вече сте обсъдили. Има приложения, които да помогнат на вашите колеги и да им дадат достъп до файлове, които могат да редактират и да преглеждат с помощта на iOS и Android устройства. Ако работите основно с Microsoft Office, то Microsoft Office Mobile е вашето решение. То осигурява на служителите ограничени права за файловете, от които се нуждаят на смартфона или таблета си. Друго много надеждно и популярно решение е DropBox, което ви позволява да съхранявате и споделяте всякакъв вид файлове. Те ще са ви достъпни навсякъде и на всеки тип устройство, което има връзка с интернет.Връзка с клиентите

Ако работите с клиенти, значи връзката ви с тях е една от най-важните и способността да управлявате отношенията си с тях, е от съществено значение. Вече може да правите това, независимо дали сте седнали зад бюрото, или сте на улицата. Възможността да получите достъп до важни данни, включително информация за контакти и история на продажбите, дава на екипа ви огромно предимство и повече възможности за развитие. Много програми вече имат мобилни приложения, които ви позволяват достъп до информация за клиентите и истории, които съществуват в базата данни. Най-полезни ще ви бъдат Salesforce, Infusionsoft, SugarCRM и Zoho CRM.

Социални медии

Социални медии са важна част от разрастването на вашия бизнес. Следене на четири или пет отделни социални медии може да бъде не много удобно, особено ако е съчетано с всичките ви други задължения. Едно от най-големите им предимства е, че може да разпространите едно съобщение в множество платформи наведнъж. Друго важна тяхна полза е, че ви позволява да виждате съобщения и коментари от вашите клиенти, както и да си комуникирате с тях в реално време. Това е ефективен начин да покажете на клиентите си, че ви е грижа за това, което имат да кажат.

Благодарение на тези приложения бизнесът ви ще е постоянно конкурентноспособен и винаги ще сте свързани с вашите колеги, партньори и клиенти. А и може да работите от офиса, от вкъщи, от конферентната зала и все пак да постигате страхотни професионални резултати.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

Притеснени преди бизнес среща? Има приложение и за това!

“Грешка 403″ или предизвикателствата в офиса, които не искаме да понасяме

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Провансалски нотки в събота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ