С красив ум на работа

x

…И чаша топло кафе… Каква странна комбинация, нали? На работа отиваме красиви външно, пием кафе рано в 9, но често забравяме да добавим топлата усмивка към всичко това. Или пропускаме мислите за успешни дела, но пък, без да се замисляме, добавяме рутина към дните си на работа. Помислете си обаче колко по-добре бихте се чувствали, ако работещото момиче във вас може да започне сутринта си красиво и отвътре.Времето, което прекарваме на работното място, е достатъчно много, за да покажe сметките накрая – една трета от живота ни минава на това бюро. Затова позитивното мислене е нещо, на което се опираме днес. Въпреки проблемите, въпреки трудното съжителство с колежката през две бюра, въпреки нейното неспирно говорене по телефона и останалите малки неща, които ви дразнят, тази сутрин – точно тази сутрин и този ден са прекрасни. „Красив“ ум на работното място – ще го постигнем ето така:

Нека идеите ви говорят за себе си. Именно те са една от причините да бъдете назначени на позицията, която заемате. Идеите са всичко и нищо, ако ги пазите за себе си. Малко са нещата, които могат да бъдат постигнати самостоятелно, ако всъщност се налага да работите в екип. Споделяйте идеите си, поискайте от колегите си помощ да доразвиете ползотворно и градивно всичко. Надграждайте колективно, опитвайте да прескочите възможностите си, бъдете мислещи.

Това, което работеше като стратегия в университета, не работи на работното място. Колкото по-бързо се отърсите от мисълта за познатото, толкова по-лесно ще се фокусирате върху практиката, която ви предстои. Един успешен ден започва с възможности за развитие, с желание да се учите и с поведение, което прекрасно допълва офисната етика на работа, заедно с топлото кафе.

Запознайте се със себе си. Коя е героинята от този филм? Познавате ли я? Има ли нещо общо с жената след 6 вечерта? „Работното“ ви Аз вероятно безкрайно много се различава от „семейното“ ви Аз. Коя от двете харесвате повече и коя от двете се харесва повече? – Това е въпрос, на който постепенно ще намирате отговори. И тогава се опитайте да прехвърлите по-хубавите си качества и на другото място. Двата паралелни свята всъщност са един.

Опитвайте се да разбирате своята страст всеки ден. Старайте се да достигате до най-добрите си постижения и практикувайте комбинацията удоволствие-професионализъм-позитивни гледни точки. Така „красивата“ развръзка сама ще се появи и ще смае всички, дори и вас самите, защото без да разберете сте разширили мирогледа си, пълноценно изживявате настоящето и създавате положителни намерения за бъдещето си.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

Езикът на тялото „говори” за повишение

Работещи момичета у дома – идеи за вдъхновяваща атмосфера

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Смелостта да изразиш себе си.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ