Седмичен хороскоп Овен 30.03.2015 – 05.04.2015

x

 

 

 


 

Слънцето е все още във вашия зодиакален знак, така че ви подкрепя енергийно, а през тази седмица може да оформи някакви „внезапни" шансове, които да порадват сърцето ви. Позитивната ви оценка и нагласи постепенно нарастват по различни поводи. Това може да е малка или голяма печалба, а като минимум – морално удовлетворение. Не е и без значение позитивната ви нагласа, тя е ще е основа за спонтанно постигане на намерения, особено за родените през първа декада на зодиака, но и всички останали в различна степен.
Същевременно вие проявявате ярък индивидуализъм, почти неконтролируем. Сами можете да преобърнете съдбата си, според собствените преживявания и да превърнете периода в „ключов" за социалния ви статус. Каквото и да постигнете обаче, то ще изисква някаква „цена". Вашият имидж е доста динамичен и се определя в значима степен от инициативността ви. Внимавайте, не се оставяйте на твърде рискови и „скъпи" – в пряк и преносен смисъл постигнати мечти.
Във вторник Меркурий ще премине във вашия знак и ще изкара на повърхността прикривани чувства и мисли, ако е имало такива и/или интриги зад гърба ви, сега ще имате шанс да ги разрешите по един доста демонстративен, но и успешен начин.
Преговорите също ви носят позитиви и съдействат за авторитета ви, най-гладко и перспективно се развиват онези, които са свързани с хора стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл.
В сряда Марс преминава в Телец и до юни ще съсредоточи усилията ви към конкретни и материални цели, повишаване или стабилизиране на финансовото ви благосъстояние. За сега усилията ви разходват повече енергия, предвид, че Марс е неаспектиран.
В четвъртък и петък ежедневието е динамично, изпълнено с ангажименти, но способно да ви „превърти" на по-високо професионално ниво и/или да спечелите някакви дивиденти.
В събота и неделя лайтмотив са партньорските отношения. Пазете се от конфронтации, изгладете различията, обърнете внимание на „слабите звена", защото може и да са „сигнал" за трайни тенденции, по-сериозни проблеми.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ