Седмичен хороскоп Телец 30.03.2015 – 05.04.2015

x

 

 

 


 

Слънцето, а и Меркурий, от вторник вече транзитират през Овен. Това е ключов период на анализи, свързани с вашето минало. Звездите ви показват по един спонтанен, понякога неконтролируем начин за онова, което трябва да оставите зад гърба си. Ако имате недоброжелатели или са на лице други обстоятелства, на които не сте обръщали внимание, пренебрегвали сте, но те са съществена част от живота ви – сега задължително ще ескалират и ще се покажат над повърхността. Някои от вас могат да научат тайна, други да бъдат „изненадани" от хора, стоящи далеч от тях – в пряк или преносен смисъл, но всичко напомня на картина, която предстои да бъде сглобена в детайли и да ви даде яснота.
Можете да разчитате на Венера, която ще повиши харизмата ви, а и ще ви съдейства, дори с късмет.
От сряда Марс навлиза във вашия зодиакален знак и действията, инициативността ви пряко ще се имплантират в „енергийна програма" за следващите две години и половина. На този етап, докато се „адаптирате" към вид промени, ще изживеете аспекта по-скоро като нервно напрежение, особено родените в първа декада, но и всички останали в различна степен.
В понеделник и вторник имате шанс да изгладите семейни недоразумения, да подобрите и освежите най-близката ви среда, чрез покупки, чрез ремонт или като минимум- разяснителни разговори.
В сряда и четвъртък сте доста успешни, оформят се обстоятелства, които да защитят авторитета ви и/или да порадват сърцето ви.
В петък и събота „почивате" активно и сте много ангажирани. Разбирате някаква истина, а някой от вас се чувстват „предизвикани" и реагират спонтанно със съответните последици. През почивните дни е препоръчително да сте по-внимателни към здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ