СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.06.2022 – 19.06.2022

x


През тази седмица вие имате възможност да очертаете по-стабилни и позитивни бъдещи перспективи на развитие, това може да се случи като разчитате на вашата висока квалификация, подкрепа от страна на влиятелни личности или такива, които са стоящи далеч от вас.

Ще ви върви, ако използвате комуникативните си умения, за да привличате по-широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате…

Повечето от вас през тази седмица ще могат да направят пробив в избрано от тях направление, Меркурий вече транзитира във вашия зодиакален знак, така че чрез дар-словото си, вие действително ще се оказвате често в центъра от внимание, с по-голяма лекота ще налагате мнението си, може да привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелна личност, може да разширите влиянието си, в живота ви може да нахлуят нови хора, които да преобразят бъдещето ви развитие.

В известен смисъл може да се каже, че това е една от най-важните седмици пред вас,  когато имате шанс да промените в положителна посока перспективите си на развитие.

Слънцето е във вашия зодиакален знак, така че задавате Вектор и за следващите месеци и идната ви лична година. Ако някои от целите ви са нереалистични, тогава ще се разминавате с тях, вземете своевременни мерки, имате достатъчно „козове в ръцете си“, за да се справите с всякакви предизвикателства на този етап, стига да изиграете картите си правилно, образно казано.

Не затваряйте очите си пред подсказки, които ви показват хлъзгави терени, пазете се от подвеждане, залагайте на вашите аналитичност. Дали и как се справяте с всичко гореописано, в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 14 юни.

Ценете високо хора, които ги подкрепят през това време, те могат да се превръщат в мост към вашето благоденствие и занапред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ