СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Рак 13.06.2022 – 19.06.2022

x


Повечето от вас може да имат нужда от почивка или пък да намалят темпото, за да направят своеобразен избор за своето развитие. Голяма част от тенденциите продължават да се движат по инерция, това, което има място в бъдещото развитие, ще се възвръща към вас като полезна инвестиция, ще се стабилизира, ще води до развръзки, които са позитивни за вас.

Същевременно, аспектацията на звездите ви насочва към равносметки, така че ако прецените, че определени хора ви нанасят щети, материални или морални, ще имате достатъчно подсказки в тази посока, тогава вие ще се дистанцирате от тях…

Ще има на кого да разчитате, ще може да разширите влиянието си или пък ще допуснете нови хора във вашето обкръжение. Какво трябва да остане в живота ви или зад гърба ви – в значима степен ще разберете в дните на пълнолунието, което е на 14-ти юни.

През втората част от седмицата постепенно пред вас могат да се открият алтернативи на развитие, може да сбъднете съкровено желание и да получите тайна или неочаквана подкрепа, която ще има позитивен ефект върху общественото ви положение, кариерно развитие и т.н.

В любовта – правите си равносметки, можете да изчистите евентуални недоразумения от миналото, ако желаете и не са преминати определени граници на добрия тон.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени