Седмичен хороскоп зодия Рак 16.02 – 22.02.2015г.

x

 

 


 

Ежедневието на повечето от вас продължава да е твърде натоварено поради множество ангажименти, засилени и/или променени изисквания на работното ви място, включително и за преквалификация и/или пък принудителни командировки.Като цяло въпроси свързани с хора стоящи далеч от вас, в пряк или преносен смисъл или такива, които се отнасят до пътувания, вид обучение ще обсебват вниманието ви, ще черпят значим психически, че и физически ресурс. Ако теми в подобна сфера повече ви натоварват, постоянно възникват препятствия, хубаво е да помислите за по-сериозни трансформации, защото това ще са явни сигнали, че избраната посока е непродуктивна, носи ви повече загуби, отколкото ползи…Припомням, че посланията на звездите сега показват слабите звена, товарите, от които е по-добре да се освободим.

Същевременно периодът е отличен да демонстрирате професионалните си умения, така че да завоювате по-добри позиции, реално да повишите доходите си или поне да получите морално поощрение.

В края на седмицата вашата активност и инициативност по отношение на социалния ви статус /кариерно развитие, брак/ ще се усили и тенденцията ще ви влияе почти до края на април.

Марс през тази и следващата седмица ще ви направи особено пробивни. Мнозина от вас ще проявят забележителна упоритост и то продуктивна упоритост, която е способна да ви изкачи нагоре по социалната стълбичка. До средата на март и Венера ще ви закриля, ще благославя инициативите ви. Но безспорно така ще провокирате и недоброжелатели, конкуренти, с които ще трябва да се справяте и преборвате, ще мобилизират силите ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ