Седмичен хороскоп зодия Близнаци 16.02 – 22.02.2015г.

x

 

 


 

Новолунието в четвъртък акцентира върху социалния ви статус. През тази и следващите три седмици събитията ще имат съществено значение за кариерното ви развитие, условия на съществуване, брачна връзка и т.н. и вие постепенно ще се убедите в значимостта на периода за бъдещото ви развитие. Често в основата на трансформациите ще се оказват разминаване с очакванията, които да ви подтикнат да потърсите една друга и по-продуктивна за вас самите посока, а в друг случай, главни провокатори ще са ваши партньори-лични или делови. Те или ви насочват в друга от настоящата посока, така че да промените плановете си или пък вид „обновени", нови условия около тях, рефлектират и върху вас самите.

Личностите около вас може и да не изглеждат винаги твърде толерантни, но продължават да играят ролята на стабилизиращо звено в живота ви по различни поводи, така че в прав текст- без тяхна помощ, едва ли ще постигате честолюбивите си цели.

Най-голяма полза можете да имате от лица стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, включително по-възрастни или авторитетни особи, „стари" другари, напомнящи за себе си.

През цялото време вашият управител- Меркурий е добре поставен, така че информационният поток и доста засилен, преговорите са полезни, способни да разширят възможностите и хоризонтите пред вас.

В петък и събота предстоят важни ингресии- Марс и съответно Венера ще преминат в сектора на Овен и около вас ще става все по-оживено. Ще сте търсена и предпочитана компания, може би и център на събития, защото самите вие ще сте много активни, инициативни, така че да привлечете повече приятели, а и погледи към вас- най-общо казано. До средата на март тази тенденция задължително ще ви завоюва нови позиции, ще ви свърже с хора, от които да извличате ползи и/или удоволствия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ