Седмичен хороскоп Близнаци 30.03.2015 – 05.04.2015

x

 

 

 


 

През цялата седмица около вас е много оживено, околните са източник на изненади, които рефлектират върху вас по различен начин. От една страна могат да са повод на добри новини, да ви подкрепят по различни поводи, например да сключите изгоден договор или да утвърдите авторитета си пред влиятелни лица, да постигнете някакво желание...
Благодарение на дар словото си сега имате шанс да извлечете както ползи, така и вид удоволствия. Но чувствата на мнозина са скрити и са повод за напрежение. Някой от вас може да научат за тайни взаимоотношения, а други пък да започнат паралелна връзка. При всички случаи, неясноти около емоции и преживявания ще ескалират и ще изискват разрешение.
Пазете се от необмислени харчове, в рисков период сте по отношение на финанси и имущество. В оптимален вариант харчите за удоволствие, за да удовлетворите собствена прищявка или на близки и приятели, но не е изключено и да попаднете във водовъртеж от задължения, особено, ако решите да инвестирате. При условие, че възникне нужда от уреждане на въпроси, свързани с крупни суми, включително и наследства, тогава е полезно да сте много внимателни. Звездите ви подтикват към трансформации на материалното ви положение, които ще са трайни, така че е полезно да следите за тенденциите, а и да не поемате излишни рискове.
В сряда Марс ще премине в Телец и вие приключвате енергийна програма стартирана преди две години и половина. Възможно е да почувствате на този етап недостиг на сили, полезно е да се пазите от нервно напрежение, а и някой действия – подривни и извън контрола ви.
В понеделник и вторник информационният поток е много усилен, възможни са изненади, от които да се възползвате. Социалната активност е значима.
В сряда и четвъртък приоритет са лични или семейни въпроси, които можете да разрешите по един неочакван начин. Разяснителни разговори.
В петък и събота се „наместват" пластовете под краката ви – движеща сила отново са провокации, свързани с околните, които са способни да „превъртят" на друго ниво нещо ценно за вас, да провокират трансформации в живота ви.
В неделя си почивате активно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженият тренч  – незаменима класика.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ