СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 25.12.2023 – 31.12.2023

x


През настоящия период  и ще се радвате  на приятни известия, предложения,  които ще порадват сърцето ви  и могат да допринесат за вашето по-светло бъдеще.

Вашата популярност расте или пък привличате на ваша страна влиятелна личност, вид опека,  която се превръща в мост към вашите успехи.

Можете да се сдобиете с по-голяма популярност и със съответните позитиви…

Общуването е проводник на възможности,  част от случващото се ще е  по инерция, така че вие може да се радвате на известие, което е като вид одобрение на ваши идеи и желания, така може да осъществите ваша мечта или пък да си върнете шанс от миналото…  Все пак е препоръчително да сте по-инициативни, да създавате и укрепвате контакти,  да преговаряте за интересите си и така може да постигнете резултати, договорки,  които бързо ще се развиват във ваша полза и могат да преобразят живота ви, ако не веднага, то през януари.

Сега може да ви се налага да се борите за по-добри позиции, да се справите с висока конкуренция, изисквания, да преодолеете евентуално предизвикателство чрез вид мобилизация, чрез висока социална активност, като демонстрирате висока квалификация, общувате с хора извън близкото или традиционно обкръжение, а може да решите и да пътувате.  Всеки сам ще избере своята стратегия,  която да го „ изстреля към звездите“ или да е повод за преодоляване на трудност за изкачване на по-високо стъпало.

Стари и неразрешени казуси от миналото, включително такива които касаят вашата репутация може отново да се активират. Пазете се от скандали,  интриги,  подвеждане,  които могат да ви разминат с иначе прекрасни перспективи… Действайте различно,  за да получите по-добър резултат от преди и да се измъкнете от водовъртеж  на сложни и  заплетени  казуси…

През новата ви 2024 г- водеща тема ще бъдат партньорските отношения,  лични или делови,  важни за вас връзки,  които влияят на благополучието ви, на стабилността,  обществено положение и репутация.

Вие ще имате важно задача да укрепите  онези отношения,  които могат да допринесат за благоденствието ви,  понякога може да ви се налага да правите повече компромиси,  за да обедините усилия с важни за вас хора,  но така ще можете да разчитате на тях, да делегирате отговорности и по-лесно да се изкачвате към своеобразен връх, да се справите с някой трудности. Някой от вас ще се стремят към по-голяма популярност,  която пак така ще преобрази  вашия живот… Все пак и съзнателно ще трябва да избягвате конфликти,  които ще са способни да ви сринат от високо… Трябва да бъдете и нащрек кого допускате до себе си,  на кого се доверявате,  това ще определи много  или всичко като тенденция и постижения…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени