Лили Иванова за пръв път ще пее на сцената на Софийската опера

x

 

 

 


 

В навечерието на празника на влюбените, на 13 февруари, примата на българската поп музика Лили Иванова за пореден път ще зарадва своите фенове с музикално шоу в сградата на Софийската опера. Билетите за концерта вече са разпродадени, но организаторите на събитието обявиха, че с цел да се предотврати продажбата им на черно за баснословни суми, всяка сутрин до деня за концерта ще се пускат по няколко редовни билета. 

Много от песните, които Лили Иванова ще изпее, са на любовна тематика, за да съвпаднат с контекста на празника на следващия ден. Репертоарът ще бъде допълнен и от песни с рок звучене, а публиката ще може да се наслади на някои от хитовете й, изпълнени в нов аранжимент. Примата на българската поп музика няма да пропусне емблематичните парчета "Ела", "Ти сън ли си", "Покруса", а изпълненията ще бъдат придружени от камерен състав от елитни музиканти – Веселин Веселинов – Еко, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Росен Ватев, Пламена Жекова. 

Сцената ще бъде декорирана с 12 екрана и над 100 осветителни тела. По време на концерта ще бъдат прожектирани и два видео клипа, в които участват Мис България Ваня Пенева и Юлиан Вергов. Виртуозът на класическата китара Зоран Аник от Сърбия ще подгрява публиката до излизането на Лили Иванова на сцената, а неговото участие се очаква да продължи около 45 минути. 

Събитието няма да бъде записвано, нито излъчвано някъде. Самата Лили споделя, че се е фокусирала върху репертоара и репетициите, и смята, че този концерт ще бъде едно предизвикателство за нея и екипа от музиканти.

Текст: Стефи Стоева

Снимка: Press

Вижте още:

Нова година, нови концерти

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day
Ако сте пропуснали
Най-четени