Новата звездна любов на J-Rod пред Vanity Fair

x

Снимка: Mario Testino/Vanity Fair


Празнините в живота не продължават задълго и това го доказва днешната приказна история, разказана в детайли от Vanity Fair. Колкото и да страда света за раздялата на Бранджелина, винаги се появява нова любов, достойна да стане емблема. Точно като тази на Дженифър Лопес и Алекс Родригес, която е някак дългоочаквана.


Снимка: Mario Testino/Vanity Fair


Двойката даже вече има свое общо име J-Rod, което прави нещата сериозни, както за двамата влюбени, така и за света, който отново има емблема, в която да вярва. Популярността им едва ли ще надмине тази на Брад Пит и Анджелина Джоли, но пък има потенциала да покаже, че хубавите неща се случват и си заслужават чакането. Както и някоя и друга грешка преди това.


Снимка: Mario Testino/Vanity Fair


Двамата изглеждат естествено и от всичко, което разказват пред Vanity Fair за връзката си, се усеща, че наистина случващото се между тях е специално. Запознават се миналата зима, докато Дженифър снима „Нюанси синьо“. Виждат се в един ресторант, тя го познава още от влизането и си казват „Здравей“. Още същия ден Алекс се обажда, за да я покани на вечеря. И така. Останалата част от историята продължават да пишат в момента.

 


Снимка: Mario Testino/Vanity FairПред Vanity Fair Родригес обяснява, че J.Lo е най-щастлива вкъщи, когато яде шоколадови бисквити с приятели. Двамата обичат да говорят, разкривайки се един пред друг: в неочакваните моменти, когато показваш на някого кой наистина си. Едното от първите неща, които той осъзнава, е че Дженифър е „модел за здравословен и пълноценен начин на живот“. Тя пие рядко. Спи поне осем часа. Именно това според него обяснява защо е толкова красива.

Магията, която са създали помежду си, личи от кадрите на Марио Тестино.


Снимка: Mario Testino/Vanity Fair


Снимка: Mario Testino/Vanity Fair


Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Mario Testino/Vanity Fair

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени