За поезията на Pomellato

x


Обичаме скритите бижута на всеки град. Изненадата и широко отворените очи, когато попаднем на нещо красиво в миг, в който не сме очаквали. Сърцето затуптява по-силно, сетивата се изострят, красотата е на пиедестал. Нейният софийски адрес е бутик LA TIARA, където се крие един бляскав остров на добрия вкус, италианската прецизност и изключителна елегантност. Щастливи сме, че италианският бижутерски бранд Pomellato разпери широко криле и кацна при нас.Любовта между създадения в Милано бранд Pomellato и жените е взаимна. Безкрайно красивите и прецизно изработени бижута красят ръцете на фини, но в същото време силни дами. С времето Pomellato и неговият създател Pino Rabolini съумяват да създадат микро общество от изключителни жени, обединени от чувството си за красота, стил, любов и внимание към детайла. Защото вкусът е нещо, което трябва да се възпитава по възможно най-деликатен начин. Pomellato е най-добрият приятел на всички онези истински магьосници на вечността.При бижутата, създадени в сърцето на Милано и с душа, пълна с вдъхновение, не съществува преходност. Те успяват да сложат на пауза безкрайността и да интегрират тенденциите със собствен характер, с цветен и много запомнящ се почерк. Бижутата са онова, което слагаме и сваляме с най-голямо внимание. 

Те са най-близко до кожата, до сърцето, до онова, което ни кара да затаим дъх. Затова и цветните камъни, запазена марка на Pomellato, са обли, гладки, подбрани специално, пълни със светлина, с емоция. 
Бижутата на Pomellato са като поезия. За смелите и романтичните, за различните, за онези, които обичат нощите, но препускат през дните като вятъра, за страстните, отдадените, мечтателите. За необичайните. За безкрайните лета, в който пръстите ни най-добре да докосват пясък и бижу от колекцията Capri, в комбинация. Или за онези, които са решили да се наградят с най-голямата гордост на Pomellato, Nudo. Абсолютното превъплъщение на всичко, което марката иска да ни разкаже. Ексклузивност, блясък, неустоима форма и грабващи цветове.

Вдъхновението живее на ул. Цар Калоян 7, в корнера на Pomellato в бутик LA TIARA


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Pomelatto

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

GUCCI – Embellished wool coat

Препоръки от седмицата

DOLCE & GABBANA – Welcome large printed leather tote

Препоръки от седмицата

GALVAN – Signature Corset crepe jumpsuit

Препоръки от седмицата

VALENTINO – Embroidered intarsia wool and cashmere-blend sweater

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Микро чанта и макси малто!

Ако сте пропуснали
Най-четени