За поезията на Pomellato

x


Обичаме скритите бижута на всеки град. Изненадата и широко отворените очи, когато попаднем на нещо красиво в миг, в който не сме очаквали. Сърцето затуптява по-силно, сетивата се изострят, красотата е на пиедестал. Нейният софийски адрес е бутик LA TIARA, където се крие един бляскав остров на добрия вкус, италианската прецизност и изключителна елегантност. Щастливи сме, че италианският бижутерски бранд Pomellato разпери широко криле и кацна при нас.Любовта между създадения в Милано бранд Pomellato и жените е взаимна. Безкрайно красивите и прецизно изработени бижута красят ръцете на фини, но в същото време силни дами. С времето Pomellato и неговият създател Pino Rabolini съумяват да създадат микро общество от изключителни жени, обединени от чувството си за красота, стил, любов и внимание към детайла. Защото вкусът е нещо, което трябва да се възпитава по възможно най-деликатен начин. Pomellato е най-добрият приятел на всички онези истински магьосници на вечността.При бижутата, създадени в сърцето на Милано и с душа, пълна с вдъхновение, не съществува преходност. Те успяват да сложат на пауза безкрайността и да интегрират тенденциите със собствен характер, с цветен и много запомнящ се почерк. Бижутата са онова, което слагаме и сваляме с най-голямо внимание. 

Те са най-близко до кожата, до сърцето, до онова, което ни кара да затаим дъх. Затова и цветните камъни, запазена марка на Pomellato, са обли, гладки, подбрани специално, пълни със светлина, с емоция. 
Бижутата на Pomellato са като поезия. За смелите и романтичните, за различните, за онези, които обичат нощите, но препускат през дните като вятъра, за страстните, отдадените, мечтателите. За необичайните. За безкрайните лета, в който пръстите ни най-добре да докосват пясък и бижу от колекцията Capri, в комбинация. Или за онези, които са решили да се наградят с най-голямата гордост на Pomellato, Nudo. Абсолютното превъплъщение на всичко, което марката иска да ни разкаже. Ексклузивност, блясък, неустоима форма и грабващи цветове.

Вдъхновението живее на ул. Цар Калоян 7, в корнера на Pomellato в бутик LA TIARA


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Pomelatto

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Точно такова лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени