Блясък за 10 000 долара в чифт Saint Laurent

x

 

 


Точно миг отне на тези ботуши да се превърнат в обект на обожание за целия моден свят – мигът, в който пристъпиха върху котешката пътека и попаднаха под светлините на прожекторите. Листът с чакащи да се сдобият с мечтаните блещукащи украшения растеше мълниеносно. А първата звезда с привилегия да ги разходи далеч преди всички останали се оказа Риана, още през март. В началото на лятото и Селин Дион ги присъедини към безкрайната си колекция от великолепни чифтове с обувки.

Месеци по-късно ботушите вече могат да бъдат закупени от официалния сайт на Saint Laurent срещу 10 000 долара. Сумата се оказва доста мащабна дори за голяма част от блогърите и инфлуенсърите, които обичайно представят висок клас дрехи и аксесоари. И все пак по време на седмиците на модата, които все още текат, успяхте да засечем покритите с кристали творения върху Анна Дело Русо и още няколко не по-малко екстравагантни дами.

Голямата звезда от втората колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent е чифтът, покрит с 3000 кристала. Моделът се предлага и в стандартна кожа или велур, но истинският хит си остава версията, която сякаш е вдъхновена от диско топка. Собствениците на най-авторитетните луксозни магазини в света вече ги определиха като ботушите на сезона и не сме никак изненадани. Те наистина са явление, убедете се сами от тези кадри.
Текст: Fashion inside

Снимки: Press, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

RICK OWENS – Two-tone wool-blend coat

Препоръки от седмицата

MR BY MAN REPELLER – Leather-trimmed metallic stretch-knit knee boots

Препоръки от седмицата

SEE BY CHLOÉ – Ruffled cable-knit wool sweater

Препоръки от седмицата

KARL DONOGHUE – Reversible shearling and leather fingerless gloves

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С такова палто няма как да не сме кралиците на street style-а!

Ако сте пропуснали
Най-четени