Блясък за 10 000 долара в чифт Saint Laurent

x

 

 


Точно миг отне на тези ботуши да се превърнат в обект на обожание за целия моден свят – мигът, в който пристъпиха върху котешката пътека и попаднаха под светлините на прожекторите. Листът с чакащи да се сдобият с мечтаните блещукащи украшения растеше мълниеносно. А първата звезда с привилегия да ги разходи далеч преди всички останали се оказа Риана, още през март. В началото на лятото и Селин Дион ги присъедини към безкрайната си колекция от великолепни чифтове с обувки.

Месеци по-късно ботушите вече могат да бъдат закупени от официалния сайт на Saint Laurent срещу 10 000 долара. Сумата се оказва доста мащабна дори за голяма част от блогърите и инфлуенсърите, които обичайно представят висок клас дрехи и аксесоари. И все пак по време на седмиците на модата, които все още текат, успяхте да засечем покритите с кристали творения върху Анна Дело Русо и още няколко не по-малко екстравагантни дами.

Голямата звезда от втората колекция на Антъни Вакарело за Saint Laurent е чифтът, покрит с 3000 кристала. Моделът се предлага и в стандартна кожа или велур, но истинският хит си остава версията, която сякаш е вдъхновена от диско топка. Собствениците на най-авторитетните луксозни магазини в света вече ги определиха като ботушите на сезона и не сме никак изненадани. Те наистина са явление, убедете се сами от тези кадри.
Текст: Fashion inside

Снимки: Press, Instagram.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Дамски часовник MICHAEL KORS

  MICHAEL KORS | COURTNEY | MK3836  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от CALVIN KLEIN

CALVIN KLEIN Convertible double-breasted cotton-twill trench coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от RAG & BONE

RAG & BONE Dre distressed mid-rise slim-leg jeans Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Булчинска рокля от RIME ARODAKY

RIME ARODAKY Clover embroidered tulle and cady mini dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За дни като днешния!

Ако сте пропуснали
Най-четени