Защото гардеробът ни наистина се нуждае от повече цвят!

x


Зимата е перфектното извинение за изцяло монохромен аутфит. Залагаме на традиционната черна униформа и на повече удобство. А и времето навън никак не ни помага. Предпочитаме тъмните цветове, забравяме за акцентите и чакаме по-топлите дни, за да внесем малко цвят във визията си. Но както и преди сме казвали, няма нищо по-хубаво от лошото време! Фраза, превърнала се в клише, но която важи с пълна сила. Особено в света на модата! Един цветен аксесоар или елемент в облеклото е в състояние да ни преобрази, а и значително да подобри настроението ни. Предлагаме ви няколко лесни трика, с които да се превърнете в стрийт стайл кралици.

Цветно палто

Разказвали сме ви за магията на цветните палта и преди. Те имат наистина магическа сила, особено през зимата. И ни улесняват значително, защото по никакъв начин не пречат на монохромния ни базов тоалет. Можем да носим точно толкова черно, колкото поискаме! Комбинирайте с кецове, а ние ви гарантираме, че това е истинска стрийт стайл бомба!

Цветни обувки

Да, точно онези обувки, които отлагаме цяла година. Сега е моментът! Не съществува по-добър завършек от обувките, които биха привлекли всички погледи. Стъпваме смело и оцветяваме визията си по най-приятни начин.

Цветна чанта

Или във формата на животно! Чантата винаги е решаващ елемент във всеки тоалет. Затова я избираме смела, в якър цвят или щампа. А и никога не излизаме без нея, затова е доста добра инвестиция.

Любимите неутрални цветове

Ако се притеснявате да рискувате с нещо по-цветно, заложете на неутралния аутфит. Винаги печели всяка една стрийт стайл класация. Неутралните цветове са шик, елегантни и винаги на мода.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Pinterest, Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сериозен look за една успешна сряда!

Ако сте пропуснали
Най-четени