Защото гардеробът ни наистина се нуждае от повече цвят!

x


Зимата е перфектното извинение за изцяло монохромен аутфит. Залагаме на традиционната черна униформа и на повече удобство. А и времето навън никак не ни помага. Предпочитаме тъмните цветове, забравяме за акцентите и чакаме по-топлите дни, за да внесем малко цвят във визията си. Но както и преди сме казвали, няма нищо по-хубаво от лошото време! Фраза, превърнала се в клише, но която важи с пълна сила. Особено в света на модата! Един цветен аксесоар или елемент в облеклото е в състояние да ни преобрази, а и значително да подобри настроението ни. Предлагаме ви няколко лесни трика, с които да се превърнете в стрийт стайл кралици.

Цветно палто

Разказвали сме ви за магията на цветните палта и преди. Те имат наистина магическа сила, особено през зимата. И ни улесняват значително, защото по никакъв начин не пречат на монохромния ни базов тоалет. Можем да носим точно толкова черно, колкото поискаме! Комбинирайте с кецове, а ние ви гарантираме, че това е истинска стрийт стайл бомба!

Цветни обувки

Да, точно онези обувки, които отлагаме цяла година. Сега е моментът! Не съществува по-добър завършек от обувките, които биха привлекли всички погледи. Стъпваме смело и оцветяваме визията си по най-приятни начин.

Цветна чанта

Или във формата на животно! Чантата винаги е решаващ елемент във всеки тоалет. Затова я избираме смела, в якър цвят или щампа. А и никога не излизаме без нея, затова е доста добра инвестиция.

Любимите неутрални цветове

Ако се притеснявате да рискувате с нещо по-цветно, заложете на неутралния аутфит. Винаги печели всяка една стрийт стайл класация. Неутралните цветове са шик, елегантни и винаги на мода.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Pinterest, Vogue

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Цял бански от Sun Diva swimwear

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от JIMMY CHOO

Кецове от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Риза от Prada

Риза от Prada Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Trench coat от ADEAM

Trench coat от ADEAM Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Събота… лято!

Ако сте пропуснали
Най-четени