Нека влезем в кухнята

x

modern-kitchen-design-ideas-1


Казват, че кухнята е сърцето на дома. Но според нас тя е много повече, тя е мястото, на което смелите интериорни идеи могат да бъдат осъществени с такъв замах, както в никое друго пространство на жилището.


modern-kitchen-design-ideas-2


Съвременният дизайн предлага невероятни възможности за оформление на интериорните пространства, които да се харесат на всеки като безпогрешно допълват стила на жилището. Независимо колко просторно или компактно е пространството, кухнята ви може да се превърне в осъществена мечта, че и повече.


modern-kitchen-design-ideas-3


Модерният интериор следва правилото малкото е повече, като търси оптимална функционалност, усещане за простор, светлина и индивидуален дизайн. Креативните идеи, влагани в съвременните дизайни включват в себе си впечатляващи плотове, шкафове и оборудване, като превръщат кухнята в красиво жилищно пространство за вечеря, забавление и почивка.


modern-kitchen-design-ideas-4


Класическите идеи за дизайн на кухнята са една от популярните тенденции в последните години. Високотехнологични уреди, съвременни материали, иновативен дизайн и решения за пестене на пространството са особено актуални и устойчиви възможности за интериорно оформление. Не само просторните, но и малките кухни са също толкова удобни, стилни и луксозни днес.


modern-kitchen-design-ideas-5


За цветовете, както и за целия дизайн не съществуват ограничения, като особено предпочитани сега са неутралните нюанси с цвят на естествено дървесно кафяво, любимите наситени цветове или пастелни тонове. Уредите от неръждаема стомана и стъклото изглеждат фантастично във всички нюанси.


modern-kitchen-design-ideas-6


Простотата на геометричните форми и прави линии променя традиционния дизайн и създава красива смесица от стилове, които дават наслада и осигуряват повече функционалност, практичност и удобство на модерните кухни. Стилът Ар Деко внася прекрасни детайли, материали, облицовки и цветови контрасти в дизайна на съвременните помещения за хранене и е сред най-актуалните в момента.


modern-kitchen-design-ideas-7


Екологично чистите материали и подходящите за семейства кухни влияят върху дизайна на жилищните пространства, като създават мултифункционални интериори с удобни зони за хранене на деца и родители, идеи за спестяване на пространството, които осигуряват висока ефективност и безопасни точки за приготвяне на храна.


modern-kitchen-design-ideas-8


Необичайни, иновативни и оригинални идеи за дизайн определят най-добрите тенденции за интериора на кухнята. Неочаквани форми, съчетания на материали, LED осветление, цветови акценти и смели детайли добавят модерно излъчване и ретро шик на съвременните кухни.


modern-kitchen-design-ideas-9


modern-kitchen-design-ideas-10


Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от GIVENCHY

GIVENCHY Paneled faux fur coat Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от REDVALENTINO

REDVALENTINO Ruffle-trimmed cotton sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от LOEWE

LOEWE Embroidered wool-blend sweater Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от ROKSANDA

ROKSANDA Micah cotton-seersucker and hammered silk-satin dress Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Неделята е пролетна!

Ако сте пропуснали
Най-четени