9 дилеми, които само стилните хора разбират

x

Добрият вкус се изгражда. Усетът за стил обаче е като интуицията – може да се развива, но човек трябва да е роден с това. А отстояването му може да създаде куп главоболия и да изправи носителите му пред безброй дилеми, независимо дали става въпрос за пазаруването на дрехи или подредбата на дом. Ето какво имаме предвид.

Не се съмняваме, че в достатъчно пъти и вие сте били изправени пред следните, ще ги наречем затруднения, които всички хора със стил изпитват всеки ден, особено когато се грижат дома им да изглежда като във фотосесия от най-новия брой на списание Dezeen, например.Поне веднъж сте го преживели. Онзи момент, в който влизате в любимия си магазин за обзавеждане и вниманието ви се спира винаги на най-скъпия продукт в него. Кой да предположи, че тази интересна фруктиера е с цената на половин диван?

Създавате скрити бордове в Pinterest, за да не позволите на някой познат да се сдобие новия ви любим аксесоар за кухнята. Разбира се, това е ласкателно, но предпочитате да нямате еднакви рафтове, нали?Дори котката ви става критична по отношение на материите. Не си въобразявате, тя наистина мърка по-силно, когато лежи върху кашмир.

Притежавате толкова много книги, които подхождат на масичката ви за кафе, че на нея вече не остава място за самото кафе. Дошъл е моментът да промените това? Или просто е време да си купите по-голяма масичка за кафе?

Често се забавяте с излизането от вкъщи, защото трябва и последната възглавница върху дивана да е на мястото си преди да прекрачите прага навън. Дори и най-малките гънки по нея, ще държат половината ви съзнание под стрес през целия ден. Все пак насладата от прибирането трябва да е пълна.

Имате повече рафтове вкъщи отколкото селфита в Instagram. И да, всеки от тях отнемаше доста време, за да се аранжира безупречно.Рядко гостувате на приятели и роднини заради непреодолимото желание да преместите канапето им на противоположната стена. И не искате да започвате тази битка отново.

Когато казвате „Благодаря, нямаше нужда!“, наистина го мислите. Те наистина не трябваше да го правят. Този подарък директно ще си намери нов притежател.

Графикът ви е пълен с партита и подозирате, че името ви попада в списъка на гостите, само защото имате доказан стил на подаръците за домакините. Дали бившето гадже на братовчед ви наистина толкова държеше да присъствате на рождения й ден или просто бе запомнила онази стилна ваза, която им подарихте за пренасянето в нова къща?

Сигурни сме, че и вие сте открили себе си в поне една от тези дилеми, а това всъщност е равносилно на комплимент.


Текст: Fashion Inside

Снимки: Pexels

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени